Milyen részmunkaidős munkát tudnék kipróbálni léteznek Budapesten, a 7. kerületben és környékén? Cél a tapasztalatgyűjtés.
Van heti 40 órás bejelentett munkahelyem, de egész nap a gépen pötyögök. Diákként dolgoztam itt-ott (málnaszedés, cukrászda, lángossütő) és rengeteg értékes élettapasztalattal gazdagodtam.
Ezért a jelenlegi munkám mellett végezhető melót keresek.
Mekire gondoltam, illetve ételfutárkodásra. Viszont azt csak a MOL bubival tudnám csinálni, mert nincs kerékpárom.
Ilyen selejt munkakörökben semmi hasznos "tapasztalatot" nem fogsz szerezni. Mégis egy részmunkaidős árufeltöltő állással vagy mekivel milyen nagyon értékes élettapasztalatra teszel szert, hogy hogyan kell feltenni a polcra a terméket vagy kisütni a hasábot!?
Ha nem vagy elégedett a jelenlegi teljes állású munkáddal akkor tanulj tovább és olyan területre orientálódj amivel hosszabb távon érvényesülni tudsz.
Elégedett vagyok a jelenlegi munkámmal, mesterdiplomám is van a területen. Nem szeretnék szakmát váltani, mert szeretem, amit csinálok.
Nem érzem a felsoroltakat alja munkának. Már az is értékes tapasztalat, hogy megismerem, hogy valaki, aki ilyen munkakörben tölti el az életét, mégis mit él meg nap mint nap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!