Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Irodai adminisztrátorok/asszis...

Irodai adminisztrátorok/asszisztensek mennyi a bruttó béretek?

Figyelt kérdés

Érdekelne a jelenlegi helyzet. Mivel ez egy névtelen oldal, bátran megoszthatunk egymással ilyen infókat.

Kérlek írjátok meg, hogy

- melyik városban èltek? (Vagy legalábbis hogy Budapest vagy keleti/nyugati országrész)

- milyen területen dolgoztok (logisztika/ügyfèlszolgàlat/személyi asszisztencia, stb.)

- bruttó bér

Köszönöm!

2023. júl. 12. 11:07
 1/8 A kérdező kommentje:

Még egy plusz kérdés:

- cafeteria/ egyéb juttatás?

És akkor nyitom a sort.

Eger, logisztikai asszisztens műszaki területen. Bruttó 330.000 Ft. Cafeteria nincs.

2023. júl. 12. 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
0 ft mivel nem vagyok Irodai adminisztrátorok/asszisztens, software engineer vagyok
2023. júl. 12. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Ügyvezetői asszisztens, Miskolc, KKV (építőipari cég) 420.000 bruttó. Munkába járást támogat cafetéria nincs.

Kolléganő Kazincbarcikán 6 órás részmunkaidő, 300.000 bruttó cafetéria szintén nincs.

Semmi extra, nem kell angolul sem beszélni.

2023. júl. 12. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
hozzánk bruttó 360e + havi +7,2%-os bónuszért veszik fel a gépelni nem tudó irodai asszisztenseket.
2023. júl. 12. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Compliance coordinator, bruttó 770.000 ft, havi 33.000 ft szépkártya, 3500 ft magánnyugdíj hozzájárulás (mondjuk nem tudom minek, ez 10 éve ennyi, nem emelték), magán egészségszolgáltatóhoz befizettek, home office, heti egyszer kell bejárni. Néha van prémium, de ez változó. Székesfehérvár. De mostanában lett elegem, és elkezdtem munkát keresni, aztán rájöttem, hogy jobb nekem itt. Ilyen béreket ígértek, mint amit ti is írtok, diplomával, nyelvtudással. És járjak be minden nap az irodába.

Közgazdász diplomám van, beszélek 2 nyelven, de most leginkább csak az angol kell. Ide azért léptettek elő, mert 9 éve itt vagyok, és ehhez a területhez a cégnél nagyon kevesen értenek. Előtte 380.000 volt a bruttóm, 2 éve emeltek.

2023. júl. 12. 18:53
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

4/5-től kérdeznèm, hogy milyen területről van szó?

2023. júl. 13. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Írtam, compliance.
2023. júl. 13. 17:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, az előtted szóló válaszadóra gondoltam. A bruttó 360-asra
2023. júl. 13. 23:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!