Irodai adminisztrátorok/asszisztensek mennyi a bruttó béretek?
Érdekelne a jelenlegi helyzet. Mivel ez egy névtelen oldal, bátran megoszthatunk egymással ilyen infókat.
Kérlek írjátok meg, hogy
- melyik városban èltek? (Vagy legalábbis hogy Budapest vagy keleti/nyugati országrész)
- milyen területen dolgoztok (logisztika/ügyfèlszolgàlat/személyi asszisztencia, stb.)
- bruttó bér
Köszönöm!
Még egy plusz kérdés:
- cafeteria/ egyéb juttatás?
És akkor nyitom a sort.
Eger, logisztikai asszisztens műszaki területen. Bruttó 330.000 Ft. Cafeteria nincs.
Ügyvezetői asszisztens, Miskolc, KKV (építőipari cég) 420.000 bruttó. Munkába járást támogat cafetéria nincs.
Kolléganő Kazincbarcikán 6 órás részmunkaidő, 300.000 bruttó cafetéria szintén nincs.
Semmi extra, nem kell angolul sem beszélni.
Compliance coordinator, bruttó 770.000 ft, havi 33.000 ft szépkártya, 3500 ft magánnyugdíj hozzájárulás (mondjuk nem tudom minek, ez 10 éve ennyi, nem emelték), magán egészségszolgáltatóhoz befizettek, home office, heti egyszer kell bejárni. Néha van prémium, de ez változó. Székesfehérvár. De mostanában lett elegem, és elkezdtem munkát keresni, aztán rájöttem, hogy jobb nekem itt. Ilyen béreket ígértek, mint amit ti is írtok, diplomával, nyelvtudással. És járjak be minden nap az irodába.
Közgazdász diplomám van, beszélek 2 nyelven, de most leginkább csak az angol kell. Ide azért léptettek elő, mert 9 éve itt vagyok, és ehhez a területhez a cégnél nagyon kevesen értenek. Előtte 380.000 volt a bruttóm, 2 éve emeltek.
Köszönöm a válaszokat!
4/5-től kérdeznèm, hogy milyen területről van szó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!