Mennyit évet kérhetnek ha a diplomát fizetik?
Tegnap a munkahelyemről értesítettek hogy örülnének ha diplomát tennék.
Ilyenkor a képzésen felül mennyi időre szokták az embert "lekötni"?
Nyilván a cég állná a képzést.
Nyilván. :D
Amúgy 5 év. Esetleg kötél.
3
Mert ez egy friss pozíció, amire alkalmas vagyok, a cégnél működik a belső kinevelés, nagyjábol az itt dolgozó diplomások felét a cég fizette.
Elég nagy cégről beszélünk ~400fő, szóval gondolom nem viseli meg a céget :)
2-3 évre számíthatsz, de attól is függ, mit fizet a cég. Ha egy teljes önköltséges alapképzést fizet, akkor hosszú lesz a röghöz kötés.
Nekem anno csak munkaidő kedvezményt adtak, hogy ne a szabimat kelljen használnom, hogy bejárjak konzultációra, de így is 2 év volt a röghöz kötés.
6-os mondja jól. Az a standard, hogy a képzési idő hosszát a munkahelyen kell tölteni. Tehát ha 5 éves az egyetem, akkor összesen 10 évig. Cserébe fizetik a költségeket, és jár a tanulmányi szabi is.
Viszont őket sajnos másra nem kötelezi a szerződés, csak a fizetésre, meg a szabira, ő felmondhat simán.
7
A tanulmányi szabi az nem fizetetlen?
#8 A tanulmányi szabi az, amiben megállapodtok. Fizetetlen szabival mégis miért érné meg neked, hogy egyetemre menj?
Én pl. 65 nap fizetett tanulmányi szabit kaptam 5 szemeszterre, cserébe 2 évig kellett a cégnél maradnom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!