Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Több mint 10 év munkaviszony...

Több mint 10 év munkaviszony után mernétek váltani, ha már évek óta babát szeretnétek?

Figyelt kérdés
Egyre kimerültebbnek érzem magam a munkahelyemen és nagyon sok dolog rossz irányba halad. Félek, hogy mi van ha pont akkor jön össze amikor felmondok, de így még ki tudja meddig kell várnom. Akik hasonló cipőben voltatok, hogy döntöttetek végül?

2023. júl. 6. 20:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mit mondana? Én vagyok az ő embere! :D De még nem jutottunk. Két tökmás végzettségem van és jelenleg az a bajom, hogy képességeim 10%-át se tudom kiaknázni a munkahelyemen. Vállalkozásban is gondolkodom.
2023. júl. 8. 10:07
 12/12 anonim válasza:

Szerintem érdemes váltani ha már annyira nem érzed jól magad.

Nekem például jót tett hogy végre olyan helyre mentem dolgozni ahol jó volt a csapat és szerettem ott dolgozni( már itthon vagyok a babával)lehet ez is kellett hogy sikerüljön.

Évek óta próbálkoztok.. vizsgálatok voltak már hogy minden rendben van-e?

2023. júl. 12. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!