Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Papíron epilepsziásként...

Papíron epilepsziásként milyen elhelyezkedési lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy szökőévente, kiskedden, meg dobszerdán szokott kb rohamom lenni akkor is azért mert nagyon csúnyán felqrják az agyam (2009 Február, 2021 Március).

Namármost, az eeszt bevezetése óta, sorozaba belekötnek mindenbe a munka alkamasságin. A kérdésem az hogy így hol tudnék esetleg elhelyezkedni?

2023. júl. 3. 08:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
13%

Hivatásos sofőr...

Vezetni sem vezethetsz.

2023. júl. 6. 13:26
 12/13 anonim válasza:
87%

Egy éves rohammentesség után vissza kaphatod a jogosítványt. 😊

2023. júl. 6. 14:05
 13/13 anonim válasza:
100%

Ez teljes mértékben egyéni elbírálás függvénye szerintem... Én például amikor ilyen problémába ütköztem, elmentem a neurológusomhoz, aki kiállított egy papírt, hogy alkalmas vagyok az adott munkakörre. Ebbe sehol nem kötöttek bele.

Természetesen, az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezt nem a két szép szememért adta meg. Hosszú ideje voltam akkor már tünetmentes, és még mindig az vagyok, gyógyszerek nélkül is. Ráadásul egy olyan munkakörről volt szó esetemben, ami nagy odafigyeléssel és felelősséggel jár. De az állapotom ismeretében merte vállalni a felelősséget, hogy készítsen egy ilyen dokumentumot. Nem is lett semmi probléma, hála az égnek.

Azt tudom javasolni, hogy beszélj a kezelőorvosoddal, és kérdezz rá nyugodtan, mi a véleménye erről a dologról. Ő meg fogja tudni neked mondani, hogy mi az amit csinálhatsz, és mi az, amit nem.

2023. júl. 14. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!