Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tanárként/tanítóként mióta...

Tanárként/tanítóként mióta vagy a pályán és mennyi a bruttó fizetésed?

Figyelt kérdés

2023. júl. 1. 15:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

8-as, persze, heti 30 óra? Rögtön pályakezdőként hétköznap délelőtt jönnek a magántanítványok, heti 30, és soha le sem mondják.

Egyébként vállalkozóként a 700 nem sok, abból még adózni is kell. Pláne, hogy a magántanárság nem annyira fix, a diákok folyton lemondják az órákat. Inkább délután szoktak főállás mellett feketén magánórákat adni a tanárok.

Megkapja a nettó 300-at tanárként, meg délután még olyan nettó 150-et feketén, számla nélkül.

2023. júl. 2. 18:12
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
Jól kerestek tanárok! Igazi high life!
2023. júl. 2. 20:08
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Jaj istenem annyira gázak ezek a kamuzó emberek itt .. :) Lövésük sincs a tanárságról, de szerintem még egyetem közlelébe se mentek, de ők 1 millát keresnek.. Cuki :)
2023. júl. 3. 15:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
De hogy tart valaki et 30 órát csak óraadóként és még mellette tolmács is belefér? Hát ez elég vicces
2023. júl. 3. 15:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

14-es, hát én is pont ezt mondom.

Amúgy extrém ritka helyzetben el tudom képzelni.

Amikor németórára jártam, a tanárnőm azt mondta, hogy heti 40 órája van. De GYES-en volt, és a gyerekeire folyton a nagyszülők vigyáztak, és még hétvégén is dolgozott. Egyébként meg jár valaki 1 hónapig, leteszi a nyelvvizsgát, és nem megy többet. Szóval elég nehéz lehet ezt a magántanítvány mennyiséget folyamatosan fenntartani. Nem is véletlenül vállalt órákat még nyelviskolában is. Egyébként biztosan nem hangzik ez annyira rosszul, csak hát reggel 8-tól este 8-ig dolgozott, hétvégén is, itt egy lyukasóra, ott egy lyukasóra. Irodán meg 8-tól 4-ig megkapod ugyanazt, és folyamatosan van munka. Szóval annyira nem buli, szerintem.

2023. júl. 3. 19:29
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Hat igen, de most 700-at bárhol meg lehet keresni ha 0-24 dolgozol, már nem azért 😅
2023. júl. 3. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!