Tanárként/tanítóként mióta vagy a pályán és mennyi a bruttó fizetésed?
8-as, persze, heti 30 óra? Rögtön pályakezdőként hétköznap délelőtt jönnek a magántanítványok, heti 30, és soha le sem mondják.
Egyébként vállalkozóként a 700 nem sok, abból még adózni is kell. Pláne, hogy a magántanárság nem annyira fix, a diákok folyton lemondják az órákat. Inkább délután szoktak főállás mellett feketén magánórákat adni a tanárok.
Megkapja a nettó 300-at tanárként, meg délután még olyan nettó 150-et feketén, számla nélkül.
14-es, hát én is pont ezt mondom.
Amúgy extrém ritka helyzetben el tudom képzelni.
Amikor németórára jártam, a tanárnőm azt mondta, hogy heti 40 órája van. De GYES-en volt, és a gyerekeire folyton a nagyszülők vigyáztak, és még hétvégén is dolgozott. Egyébként meg jár valaki 1 hónapig, leteszi a nyelvvizsgát, és nem megy többet. Szóval elég nehéz lehet ezt a magántanítvány mennyiséget folyamatosan fenntartani. Nem is véletlenül vállalt órákat még nyelviskolában is. Egyébként biztosan nem hangzik ez annyira rosszul, csak hát reggel 8-tól este 8-ig dolgozott, hétvégén is, itt egy lyukasóra, ott egy lyukasóra. Irodán meg 8-tól 4-ig megkapod ugyanazt, és folyamatosan van munka. Szóval annyira nem buli, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!