Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Erotikus munka, ebben az...

Erotikus munka, ebben az esetben meglépnétek?

Figyelt kérdés

Ami nincs: szülői háttér, párkapcsolat, gyerek... Gyakorlatilag senkim.

Sem munkám, sem pénzem, sem tartalékom.

Ami van: elegem a csóróságból, rosszul fizető munkám volt ahonnan váltottam egy másikra ahol kirúgtak, albérletem amit fizetnem kell és magas élelmiszer árak a boltokban...

Meg van a fiatalságom és a vonzó külsőm.

Nem lennék prosti.

Webkam, masszázs, ilyesmi.

Legalább amíg talpra állok, vagy szerzek egy új munkát.

Illetve Ti mit tennétek a helyemben?

2023. jún. 30. 19:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%
Hat itt az oldalon neha írnak olyanokról akik már a sokadik lakásukat veszik ebből a munkából és lassan el vannak abból abba tudjak hagyni. Szoval lehet, hogy az anyagi resze motivál sokakat. Persze nem ajánlom senkinek. De a szememben nem gáz az sem aki ezt csinálja megertem.
2023. júl. 1. 12:06
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
Egy aranyanya vagy labad kozott, hadznald ki amig teheted! :D
2023. júl. 12. 22:39
 13/18 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező!

Hogy döntöttél végül?

2023. júl. 13. 16:02
 14/18 A kérdező kommentje:

Utolsó tartalékaimból élek és próbálok "rendes" állást keresni, vannak lehetőségek, de még nem vettek fel. :(

Nem fogom bírni már sokáig.

2023. júl. 15. 00:48
 15/18 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem gáz, mindenki azt csinál amit akar.
2023. júl. 15. 09:59
 16/18 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező: minek küszködni, mikor jobb is lehetne?

Az erotikus munka is tisztességes, rendes munka. SEMMI szégyellnivaló nincs benne.

Nyilván, nem az alja népet kell megcélozni mint kuncsaft kör…

Lehet mellette “hétköznapi” munkát is keresni, és legalább addig sem kell nélkülöznöd.

Őszintén a legjobbakat kívánom neked, és remélem belevágsz! 😊

Az eredeti kérdésed végére válaszolva: én gondolkodás nélkül, már régen ebben a szakmában dolgoznék. :)

2023. júl. 15. 16:05
 17/18 anonim ***** válasza:
54%

Hajrá, de erre nem lehet karriert és normális párkapcsolatot építeni.

Szerintem most csinálhatod nyugodt szívvel, de én a helyedben beiratkoznék egy jó egyetemi képzésre és csak addig folytatnám, amíg el nem végzem a képzést.

Ha meg nem tudsz bejutni egyetemre, akkor újra leraksz érettségi tárgyakat.

Most még belefér, de mi lesz 20-30 év mulva?

Az erre elvesztegetett időd meg nyílván nem fog más szakmákban tapasztalatot adni, így ha abbahagyod, akkor megint 0-ról kell indítanod és ezek után már nem fogsz elmenni Tescoba eladónak.

Most nem szégyen, hogy megélhetésed miatt ilyen dolgokat kell végezned, de akkor már használd ki a lehetőséget és alapozd meg az életedet.

Párkapcsolat terén meg van rengeteg béta srác, aki biztos összejönne veled. Pl.: Egyik ismerősöm randi tinderről találkozott egy csajjal és az utcán sétálva szembe jöttek a csaj barátjával, aki helyben megcsókolta és elvitte lányt. Ettől függetlenül a srác továbbra is próbálokozott a lánynál.

Vannak ilyen srácok, akik lehet jól is néznek ki és látszólag egyben van az életük, de nem ilyen embert akarsz magad mellé hosszútávon, ezért fontos hogy pár év mulva ki tudsz normálisan szállni ebből dologból.

2023. júl. 19. 17:59
 18/18 anonim ***** válasza:
56%
Állj össze egy pasival
2023. júl. 19. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!