Olvastam egy álláshirdetést, webshop adminisztrátort keresnek EGYETEMI végzettséggel. Normálisak ezek? Ehhez bőven elég lenne 8 osztály.
Megkérdezném, 1 alapképzés és 1 mester, amit 2 főiskolai diplomának adminisztráltak, mert a bolognai rendszer előttről származik, megfelelne-e nekik.
Különben nem számít a tudományterület?
Jól fizet?
Részmunkaidő is van?
Én a magam részéről tudásszomj és a szellemi örömök miatt jártam felsőoktatásba és azért, hogy ezzel több lehetőségem legyen a munka terén - ellentétben a feltételezéssel, hogy csak abban a szakmában akarnék elhelyezkedni.
Nyilván nem normálisak.
Ha tényleg csak adminisztráció, rendeléskezelés akkor főleg nem lényeg.
Ha közelebb van a webfejlesztéshez a munkakör, akkor meg többet nyom, ha van szakirányú tapasztalat, mint 1 papír.
De amúgy érdekelne melyik ez a majom cég. 🐵
Konkrétan ezek a feladatok:
Főbb feladatok, munkák:
Webshopunk napi feladatainak ellátása (rendelések ellenőrzése, továbbítása stb.)
Készletkezelés, új termékek feltöltése, termékleírások szerkesztése
Ügyfelekkel, vevőkkel való kommunikáció
Kapcsolattartás csomagszállító partnereinkkel
Az iroda megfelelő napi működésének elősegítése
Facebook-kezelés
Hát ha valakinek 8 osztállyal nincs annyi esze, hogy ezeket el tudja végezni, akkor értelmi fogyatékos, mint pl. azok az ide kommentelők, akik még egy büfédiplomára is irigykednek a 8 osztályukkal. :)
Persze értem, hogy a "webshop adminisztrátor" egyesek számára annyira bonyolult kifejezés, hogy minimum Nobel-díjat látnak szükségesnek az ellátásához. Bocsi, hogy magamból indultam ki, mert szerintem ennél egyszerűbb feladat nem létezik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!