Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szeretnék alkalmi munkát...

Szeretnék alkalmi munkát vállalni a nyáron Budapesten, de már nem vagyok diák, mivel alkalmi munkákról lenne szó nem tudom hol keresgéljek. Valami ötlet? Mert erre nem a profession való.

Figyelt kérdés

Nem tudom hogyan oldjam meg, fb csoportokat is nézegettem, de a jó munkákra a kiírás pillanatában 100 ember ír, hogy menne és nem lehet velük versenyezni, ha meg én írom ki, hogy munkát keresek senki sem veszi észre.

Mondják, hogy "kopogtassak be" meg "kérdezzek körbe" mindenhol, de nem tudom komolyan gondolják-e, vagy csak azért mondják, hogy mondjanak valamit. Mire gondoltak? A gombszabótól kezdve a vasműszakin át a turkálókon keresztül "mindenhova menjek be" hogy nincs-e ott munka?

Nincs erre valami app vagy gyűjtőoldal, ahol megfelelő a verseny és esetleg nem feltétlenül csak olyanokat keresnek, hogy legyen meg az érettségim? :D

Sürgősen kéne munka, kb napi 10-20 ezer ft között. Könnyű fizikai, vagy más jellegű (nehéz fizikai nem jöhet számításba pl szerelés, takarítás a tűző napon vagy a koszban, azt csinálja az akinek pont megvan az érettségije)

Próbáltam hideghívásokat is ma, de nem sok eredményre vezetett az sem. Fotózásra gondoltam mivel van profi gépem és drónom és felhívtam pár helyet akiket érdekelhet, de többnyire fel sem vették, gondolom nyaralnak, vagy visszautasítottak, hogy nekik most épp nem kell, vagy arra kértek, hogy küldjek emailt amiben leírok meg átküldök mindent, majdnem egy órám belement és semmi választ nem kaptam.

Egy vizisípályára is visszahívtak és az ocsmány nagy bunkóság az volt, hogy utólag mondták meg, hogy hát igazából csikkeket kell szedegetni meg kacsaszart takarítani a pályáról 1400 ftért, az sztem nehéz fizikai munka, de mindegy.

Szóval normálisat szerintetek hol találok? Már szétfolyik az agyam a sok lehúzástól meg hülyeségtől. Ilyen netes adminisztráció, cikkírás, honlapszerkesztés, grafikára is néztem munkákat de 4 érdeklődőből 3 át akart verni a maradék meg csak azon érdeklődött én milyen programokkal csináltam a munkáimat mert mennyire jók. Persze tanár is vagyok 5 percben ingyen. Az is megvolt...

Bármi ötlet? SOS lenne

2023. jún. 28. 00:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

De most olvasom, van profi géped és drónod, hát ez baromi jól hangzik, meg is kérnélek, hogy küldd el nekem az adataidat, hol érlek, el ha kell. Évente egyszer kellhet nekem ingatlanfotóhoz.

Esetleg valamilyen fotós gyakorlatod, stúdiumod is van?

Aztán mivel mások is vannak ezzel így, adj is fel egy-két hirdetést és csinálj egy referenciamunkát, tedd fel youtube-ra.

Én szivesen találkozom veled és instruállak, mire lenne igénye egy ingatlantulajnak.

És Facebook-on vannak csoportok, ahol tudnád is ajánlani magadat.

Milyen magasra megy ez a drón, ahonnan még tudsz felvételt készíteni?

Van vele gyakorlatod, az irányításával?

2023. jún. 28. 08:16
 12/19 anonim ***** válasza:
Nyelvet tudsz esetleg anyanyelvi szinten anyanyelvi kiejtéssel?
2023. jún. 28. 08:17
 13/19 A kérdező kommentje:
60 ezer méterig felmegy
2023. jún. 28. 08:22
 14/19 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyenem van, rá kell kötni a telefont. Kínaiul fojékonyan beszélek.

2023. jún. 28. 08:26
 15/19 anonim ***** válasza:

14: Minden házban van legalább egy kínai vegyesbolt, az nem jó?

Ott is mindig van felvétel.

Kínai piac Kőbányai út meg a nagybani piac.

Szinkrontolmács is lehetsz, taníthatsz is nyelviskolában, most vannak az intenzív tanfolyamok.

Az anyanyelved a kínai?

Hivatalokat is kérdezgetnék ezzel a nyelvtudással.

"bemegyek random helyekre, hogy kell-e ember"

Na, pont ezt értik alatta!:)

2023. jún. 28. 08:44
 16/19 anonim ***** válasza:

14: A telefont még kell rákötni?

Hogy értve rákötni?

Gumipókkal?

De azt mondtad, profi fényképezőgéped van, nem azt kell rákötni?

2023. jún. 28. 08:45
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kinai csak vicceltem. Ez ugyebar egy anonim oldal. Lehetek kinai vagy akár marslakó is, de nem itt keresek munkat mert visszaelhetnek az adataimmal.
2023. jún. 28. 09:44
 18/19 anonim ***** válasza:
17: Én azzal a névvel és mailcímmel vagyok fent 10+ éve, ami a névjegykártyámon van.
2023. jún. 28. 09:48
 19/19 anonim ***** válasza:

13:

A mezoszféra a Föld védőrétege, mert elpusztítja a legtöbb meteort és aszteroidát, mielőtt azok elérnék a Föld felszínét.

Nem engedi át a repülőgépeket vagy a hőlégballonokat.

2023. jún. 28. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!