Ebben a témakörben trollok direkt írnak minden munkakörre irreálisan magas nem létező fizetéseket, hogy annyit lehet keresni, hogy a dolgozókat hergeljék?
Egyébként ha valaki tud 1 műszakos targoncás munkát 290-320 nettóért, nyugodtan linkeljen ilyen álláshirdetést, mert itt azt állította egy válaszoló hogy targoncás melóért egy műszakba ennyi már alap.
De úgy látszik nálunk mindenhol ilyen 210-230-al szúrnák ki az ember szemét max.
"Profession-be beírod, hogy targoncás és lesz ezer ajánlat. Br 300-tól nettó 450-ig, tehát nagy a szórás."
10 hirdetésből amit megnyitottam kemény egy volt, ami egyáltalán kimerte írni hogy mennyi az alapbér. Biztos mert mind olyan jól fizet. Az 350.000 Ft bruttó volt.
Akár hogy nézem, annak nem sok köze van az "alap" 290-320 nettó 1 műszakos bérhez.
Szóval újra ugyan arra a konklúzióra jutottam hogy azok a fizetések amivel itt dobálóznak full kamuk.
"10 hirdetésből amit megnyitottam kemény egy volt, ami egyáltalán kimerte írni hogy mennyi az alapbér. Biztos mert mind olyan jól fizet. Az 350.000 Ft bruttó volt."
Parancsolj, itt van egy, aki kiírja:
Persze, itt mindenki programtervező informaikus bruttó 1,2 millióért full home office-ban.
Más kategóriákban meg mindenki gazdag vállalkozó nettó 2 milláért... 😅😂
Az átlag magyar meg megkeres nettó 250-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!