Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Üdv! Van valami jó diákmunkát...

Üdv! Van valami jó diákmunkát érd környékén? legjobb lenne az épületgépész munkák

Figyelt kérdés
Üdv! Nem e tud valaki valami jó diákmunkát érd környékén (nyárra kéne, 16 éves vagyok) ilyen nettó 1500ft/óra fölötti órabértől már érdekelne a dolog! Mekiben már próbálkoztam hát nem nagyon hívnak vissza telefonon szóval az kizárt!(de zárójelben mondanám ha talán eshetőség van rá, szívesen mennék én segít kezni kertépítőhöz, klímás céghez vagy, vízszerelő céghez is akár. Ezek a helyek nem csak azért érdekelnének mert itt több a fizu mint bárhol, hanem mert épületgépészet lesz a szakmám és nagyon jól jönnének a tapasztalatok!) tudtok ti valahol érden ilyen ár fölötti helyet? Heti 5, 6 napot tudnák vállalni!

2023. jún. 24. 13:38
 1/2 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudok sajnos de amit csinálnék, az az, hogy felcsapnám a google-t és írnék minden érdi cégnek keresnek-e segédmunkást. Bajod nem lehet belőle.
2023. jún. 24. 13:42
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen hogy "szakmai diákmunka" vagy "diákszakmunka" gyakorlatilag nem létezik.

Gyorsétterem, árufeltöltés, mezőgazdasági munka, egyéb betanított munka, esetleg egyszerűbb irodai kisegítő adminisztrátor, ilyenek. Esetleg egyetemistáknak gyakornoki munka ami az egyetemen tanult foglalkozásukhoz kapcsolódik.

2023. jún. 24. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!