Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hazánkban tényleg kb bruttó...

Hazánkban tényleg kb bruttó 570e az átlag fizetés?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy ennél azert nemileg kevesebb?

2023. jún. 24. 11:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Van aki még belsőégésű autót használ...?!?
2023. jún. 25. 15:12
 22/23 anonim ***** válasza:
27%

#14 "egy tank benzin kb. 30.000 Ft, egy hónapban 3x tele kell tankolni kb"

Nem tudom, milyen kocsival jársz, de ez baromira nem átlagos használat. Még egy manapság oly divatos benzinfaló dög SUV is megvan 9 literből városban, az havi három teletankkal (50l) évi 20 ezer km-t jelent, ami bőven a magyar átlag fölött van. És azért a legtöbb autó ettől takarékosabb. Az én kis városi kisautóm 5,8 literrel megvan városban, országúton meg 4 liter körül. Évente kb 180 ezer a benzinköltségem. Oké, én mondjuk tényleg az átlag alatt vagyok az évi 9-10 ezer km-rel, de amit írsz, hogy havi 3 teletank, az bődületes baromság. Nyilván vannak ilyenek, de az nagyon nem az átlag!

2023. jún. 25. 17:22
 23/23 anonim ***** válasza:
80%
Az átlag nem releváns adat. Nem véletlen sokkal alacsonyabb a medián érték. A társadalom felső 10%-a jelentősen megemeli az átlagot, az alsó 90% meg lehúzza.
2023. jún. 27. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!