Hazánkban száz emberből hány fő örülne ha a nettó fizetése helyett a bruttó fizetését kapná meg?
Esküszöm nem értem:
Nettó 100-at keresek
A bruttóm 140 ezer
Miért ne örülnél, ha a nettó 100 helyett a bruttó 140 ezret kapnám meg?
Kedves 5. válaszoló!
A kérdés nem rád, hanem száz emberre vonatkozik.
Itt azt kell meggondolni, hogy ha Magyarországon mindenki a bruttó fizetését kapná, akkor nem lenne az államnak bevétele a munkavállalók adóiból.
És ennek a gazdasági következményeibe kell belegondolni.
És arra vagyok kíváncsi, hogy száz emberből vajon hánynak jutna eszébe, hogy ennek vannak gazdasági következményei, tehát hány fő nem csak a saját fizetését tartaná szem előtt.
Kit érdekel ez a putri állam.
Aztán mit élvezel az adókból?Mi az amit látsz?Mesélj még kérlek?
Több kölyköt elenek a cigá.... ő dán vendégmunkások.
Mire számítasz az államtól?
Eléggé butának kellene lenned,hogy bármit is várj onnan.
Nyugdíjad meg nem lesz gyorsan felejtsd el,aki arra vár nem egy életre való ember.
A száz ember a megkérdezettek száma, azt hittem az egyértelmű, hogy az államban MINDENKINEK a fizetése a bruttója lenne, olvass és értelmezz szöveget.
Másiknak: te sötét vagy mint az éjszaka, ha nem tudsz belegondolni mi lenne, ha senki nem fizetne adót...
Éhendöglenének a cigók :D
Igen ezért kellene valamit kitaláljon az állam,Dubaiba nincsen adó,Szaúd Arábiában sem.
Tudom ott az olaj,meg turizmus akkor valami más kell ide,ennyi.
Mondjuk virágoztassák fel a mezőgazdaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!