Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elbuktam ezt az állást?

Elbuktam ezt az állást?

Figyelt kérdés

Ma jelentkeztem egy állásra a Profession-ön. Fél óra múlva felhívtak és kb telefonon meginterjúvoltak. Kérdeztek a végzettségemről, a terveimről stb..

Aztán kérdezték a nyelvtudásom és beszéltünk kicsit németül, de nem ment túl jól. Már eléggé megkopott a németem, nyelvvizsga óta alig használtam.

Aztán megkérdezték, hogy a bejárást meg tudom e oldani.

Végül azzal köszöntek el, hogy majd hívnak telefonon vagy e-mailben a továbbiakról.

Gondolom ez ilyen lerázás volt. Ha sikerült volna, akkor talán behívtak volna személyesen is. Vagy mire lehet számítani ez után?

2023. jún. 22. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Bármire. Lehet jeleznek, lehet nem.
2023. jún. 22. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
először körbe érdeklődnek, és a legszimpatikusabbakat hívnak be
2023. jún. 22. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Őszintén szólva ne sok jóra számíts. Felmérte gyorsan a HR osztályos a készségeidet aztán látta hogy számegyenesen 0 vagy + nyelvet sem beszéled jól úgyhogy lepattintott.
2023. jún. 22. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
Le lettél pattintva.
2023. jún. 22. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Telefonos előszűrést követően 1 nap és egy hónap között hívtak be interjúra, így ez nem kizáró ok.

A német ha szükséges a pozícióhoz, de nem ment, akkor lehet elbuktad miatta.

2023. jún. 22. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is keresek állást, és jártam hasonlóan, angolul. Bár én bármikor, bárhol, bárkivel beszélek angolul, mert a mostani munkahelyemen csak külföldi kollégáim vannak. Mi úgy köszöntünk el, hogy küld egy e-mailt, hogy mikor és hova menjek a személyes interjúra, és fél óra múlva ott is volt az e-mail.

Ez volt kétszer, a harmadik hasonlóan zajlott, de az e-mail még azóta sem érkezett meg. Én visszahívtam 3 nap múlva a pasit, azt mondta, hogy majd küldik. Azóta sem küldték. Én nem igazán értem, hogy mi a fenéért nem lehet megmondani, hogy köszönjük, nem önre gondoltunk.

2023. jún. 22. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Jelenlegi munkahelyemen is ez volt, felhívtak telefonon hasonló dolgokat megbeszélni illetve kérték hogy angolul is küldjem el az önéletrajzot (hirdetésben nem volt) majd pár nap múlva hívott újra a HR-es személyes interjúra időpontot egyeztetni. Úgy éreztem pedig hogy nekem se ment akkor túl jól az angol, pár kérdést tett csak fel, de nehezen kapcsoltam át hirtelen. Interjút mondta hogy full angolul lesz, itt már tudtam bizonyítani hogy amúgy tényleg tudok angolul. :)

Szóval pozitív példa hogy nálam ez nem lerázó szöveg volt illetve lehet nem volt olyan vészes a németed mint ahogy érzed.

2023. jún. 23. 10:23
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

Teljesen felesleges ezen törni a fejed. 48 éves vagyok, voltam már pár állásinterjún. És őszintén, pont azokra nem vettek fel, ahol szerintem nagyon jól teljesítettem, és azokra vettek fel, ahova nem gondoltam volna, hogy bejutok. Sok minden lehet a háttérben, amiről nem tudsz. Van, ahova pont azért nem vettek fel, mert jól beszélek nyelveket, mondván itt az nem fog kelleni, akkor ő itt nem lesz elégedett. Van olyan főnök, aki meg akkor is értékeli, ha beszélsz 5 nyelvet, ha nem is kell a munkához.

Tudom, hogy mondani könnyű, de tényleg lépj tovább, keress, pályázz, előbb-utóbb összejön.

2023. jún. 23. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!