Kimennétek külföldre dolgozni, ha a mostani fizetéseteknél kevesebbet keresnétek kicsivel?
Figyelt kérdés
Hívtak Ciprusra dolgozni. Egyedül mennék, de él kinn pár barátom. Bejelentett munka. Kicsivel kevesebbet keresnék, mint most itthon mérnökként, de ott tudok venni lakást. Találtam 2-t is, ami a megtakarításaimból kitelne. Itthon erre esélyem nincs hitel nélkül. És 2. kinn euróban van a fizetés és mint megfigyeltem, szinte az összes élelmiszer olcsóbb. Ahogy észrevettem, odakinn csak a lakásbérlés drága, de ha van saját, akkor már egész jónak értékelem. Köszönöm a véleményeket.2023. jún. 22. 15:51
2/7 anonim válasza:
Hmm élethelyzetfüggő. Szerintem menj, jónak tűnik. Én nem mennék, én itthon szeretnék élni. Viszont most kimegyek külföldre (egyetem miatt) és alig fogok keresni. Nekem ez pár éves terv csak, így a lakásvásárlás annyira nem jön szóba (pénzem sincs).
3/7 anonim válasza:
attól is függ hogy ott mit fogsz dologzni.
4/7 anonim válasza:
Ha számít
- jogbiztonság,
- egészségügyi ellátás,
- oktatás,
- közbiztonság,
- emberek pozitív mentalitása,
- jövőkép,
akkor igen.
Sajnos a Magyarországon élő buta jobbágyok nem veszik számításba a fentieket, pedig mindegyik csőd.
5/7 anonim válasza:
Kapuig sem mennék el kevesebb fizetésért.
6/7 anonim válasza:
Kevesebb fizetes, de ha tobb az erteke? !
7/7 anonim válasza:
Menj. Kellemes az idő és van tengerpart, nekem ez már elég lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!