A kérdező szavazást indított:
1000 Ft alatt
1000-2000 Ft között
2000-3500Ft között
3500-5000 Ft között
5000 Ft-nál több
37 szavazat
1/10 anonim válasza:
Le sem írom, mert úgysem hinnéd el.
Legyen elég annyi, hogy a heti béreddel van egy szinten.
2/10 A kérdező kommentje:
Miért mi vagy te? Politikus?
2023. jún. 22. 17:24
3/10 A kérdező kommentje:
Biztos 100.000 az órabéred már nem?
2023. jún. 22. 17:25
4/10 anonim válasza:
messziről jött ember, azt mond amit akar.
5/10 anonim válasza:
15 ezer fölött de összességében nem jön ki túl nagy összeg mert csak napi 4 órát dolgozom.
6/10 anonim válasza:
@2 Nem, én tovább tanultam, így nempolitikusként is tudok annyit keresni mint ők.
7/10 anonim válasza:
Kár volt kiírni ezt a kérdést. Mindjárt jönnek a havi 20 milla nettót kereső informatikusok.
8/10 anonim válasza:
na persze, ezeket a multimilliomosokat imádom, akik seggen keresnek annyit, hogy röhögnek a másikon aki hajtja magát mint pl a mezőgazdaságon dolgozók: ha ők nem lennének pl, irodalmi nyelven b*szhatnánk mert nem lenne kaja. Vagy a másik: FKF, ha 1hétig sztrájkolnának, fuldokolhatnánk a saját sz*runkban.. Én egy ügyfélszolgálatos vagyok, nettó szánalmas 1770ft/órabérrel, de lelkesen csinálom és tanulok mellette, de erősen gondolkodom azon, hogy inkább csatlakozni fogok a hasznos munkát végzők közé és elmegyek ki a mezőre szántani, vetni, aratni.. Ha mindenkiből irodista vagy firkász lesz, a végén nem marad senki aki termeljen élelmet. El kéne gondolkozni ezen
9/10 anonim válasza:
Erre már rég ki van találva a megoldás.
Mi önvezető kombájnokat tervezünk amelyek mennek mint a roomba és sofőr nélkül aratnak.
10/10 anonim válasza:
értelek és tudom, de a vetéssel mi a helyzet, meg a folyamatos gondozással és termés megfigyeléssel? Azt gépek nem fogják tudni eldönteni, hogy most vizesebb a paradicsom, vagy bacisabb, vagy bármi egyéb. Ezt továbbra is az emberi szem és tradíció ötvözi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!