Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meg lehet élni Magyarországon...

Meg lehet élni Magyarországon havi nettó 430 ezerből?

Figyelt kérdés

Évek óta külföldön élek, emiatt érdeklődnék, hogy otthon, Budapesten mennyire lehet ebből megélni?

Lakhatást nem kell fizessek, csak rezsit.

Illetve, olvasom a híreket folyamatosan, érdekelne, hogy a jelenlegi politikai helyzet mennyire pecsételi meg az emberek mindennapjait?

2023. jún. 22. 13:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
Persze, hogy meg, ennél sokkal kevessebből is.
2023. jún. 22. 15:36
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Biztosan hazamegyek, olyan lehetőséget kaptam, amivel hosszútávon megalapozom a jövőm, csak kíváncsi voltam a jelenlegi helyzetre.

2023. jún. 22. 15:36
 13/16 meszike91 ***** válasza:
59%
Annyiból csak rezsit fizetve szerintem már nem rossz, bár lehet hogy külföldhöz képest ez is visszalépés. A politika annyira nem határozza meg a mindennapokat, csak sok idióta plakát van.
2023. jún. 22. 15:52
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

Rossz helyen kérdezel, itt mindenki egy szájhős, és milliókat keres. Közben meg nézd meg a statisztikát, az átlagkereset Magyarországon bruttó 300.000 és 600.000 között van. Szóval ezzel már a felső mezőnyben leszel. Persze tudom, hogy van, aki jóval többet keres, és felfelé húzza a statisztikát, de a többség inkább a 300 környékén van, pláne, ha nem a fővárosban lakik.

Hogy ebből mennyire lehet megélni, az más kérdés. Ha van saját lakásod, akkor meg lehet. Ennél sokkal kevesebből is élnek emberek.

2023. jún. 22. 18:25
 15/16 anonim ***** válasza:
46%

Egyedül még úgy is megélnél belőle, ha albérletet kene fizetned. Így felre is tudsz tenni.

Ebben az országban mindenki naponta rendelget főtt ételt, ezért fogy el a pénzük, de ha nem szórod a pénzt hülyeségekre, akkor könnyű életed lesz.

2023. jún. 25. 14:49
 16/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha egyedül élsz és van saját hitelmentes lakás, akkor ebből simán megélsz. Mozi,színház néha 1-2szer étterem is belefér. Családhoz már kevés.
2023. júl. 24. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!