Az Államkincstárnál milyenek a fizetések? És a munkaidő?
Ott is ugyan az a Kit-es bértábla van, mint a kormányhivataloknál?
És a napi 9 órás munkaidő?
Most rúgtak ki nyár elején 600 embert.
Személyes story, banki vonalon mozgó pénzügyi "szakember" vagyok, de kezd elegem lenni a multizásból, úgy érzem szívesen csinálnék valami közérdekű dolgot, mondom jelentkezek vagy az államkincstárba, vagy az MNB-be. Be is adtam a kincstárhoz a jelentkezésem egy fit pozira, mondom nézzük meg. Pár nap múlva hívott a hr-es, hogy csak akkor tudják folytatni a pályázatom, ha beadok egy "motivációs levelet"... Sejtheted milyen undi bürokratikus sóhivatal lehet, ha ilyen akadályokba ütközik már a jelentkezés is, hagytam a fenébe, így nem jutottam el egy interjúig se :D
Szia!
Úgy tudom a köztisztviselő bértábla. Valahova besorolnak es azt kell megszorozni. A számokat nem tudom! Mikor mész kérdez rá! Meg tisztázd le milyen cafeteria jöhet szóba.
Amúgy Én is beadtam az Önéletrajzomat! Nagyon várom hat ha. Mennyi idő múlva hívtak téged?
Majd mesélj mert nagyon érdekel ☺️
Kb másfél hét után hívtak.
Bruttó 300 körül fizetnének.
Nem, teljes állás. Ugye a Kit. bértáblája alapján van a fizetés, nem tudom már melyik kategóriába esne a pozíció, de azt mondták, hogy inkább az alsó határ körül vannak a bérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!