Multinacionális áruházaknál mennyire nézik el, ha valaki a konkurenciánál vállal másodállást?
Még soha nem hallottam ilyenről, csak egyik multitól mennek el a másikhoz...de nem is értem hogy lenne erre kapacitásod egyáltalán . Ha meg olyan kevés az órád, akkor kérd meg hogy emeljék; vagy menj ahhoz, ahol tudsz magasabb óraszámban dolgozni. Szerintem mindenhol minimum heti 20 órát kell hogy válallj, ami azt jelenti, hogy lehet az egyik héten csak 2 napot mész de a másikon meg 4-et..
Nem tudom amúgy hogy emiatt tényleg "megtilthatják"-e de szerintem ennél sokkal praktikusabb oka is vannak, hogy miért nem kivitelezhető...hogy akarod pl. összeegyeztetni a két beosztást?
Például hova?
Nem kötekedni akarok, hanem tényleg érdekel...én az összes ilyen multinál azt látom, hogy x órában foglalkoztatnak, kivéve ha diákmunka.
Munkaerő kölcsönző cégekre példa, akikről tudom, hogy EFO-znak is árufeltöltőket és/vagy pénztárosokat: Humán Navigátor, Pensum.
Illetve tudom az Auchanról, hogy vannak ott részmunkaidős munkavállalók (ott is dolgoztam EFO-val). Például van egy cukrász pasas, aki munka után még 4 órát ledolgozik az Auchanban, illetve egy vendéglátós csajszi, aki heti 2 napot megy dolgozni. Illetve van olyan auchanos árufeltöltő, aki levelezőn tanul, ő mesélte emiatt csütörtök éjszakára, péntekre és szombatra nem szokták beosztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!