Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Honnan tudjam hogy mit szeretn...

Honnan tudjam hogy mit szeretnék csinálni?

Figyelt kérdés
Most csinálom az ápolópi asszisztens képzést és ezután jön az érettségi..DE utána mentőápoló vagy intenzív szakápoló akarok lenni..de nem tudok választani. Szerintetek melyik lenne a jobb?
2023. jún. 18. 08:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg megpróbálni mind a kettőt. Én anno belgyógyászaton voltam gyakorlaton az nagyon nem tetszett, de sikerült balesetin is lennem az nagyon tetszett pörgős volt.

A kettő közül én inkább mentőre mennék az ilyen elfekvők nekem nem tetszenek, de nem vagyunk egyformák.

2023. jún. 18. 08:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mentővel kezdenék, és ha tetszik, akkor azt csinálnám.... legfeljebb utána másik.
2023. jún. 18. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!