Hogyan tudnék gyorsan pénzt szerezni? Milyen munkák jöhetnek számításba?
Külföldről jöttem haza, elvégezni egy két tanfolyamot, meg egészségügyi dolgokat pl fogaimat csináltattam meg, szemkorrekció, nyelvtanfolyam, jogositvany.
Ennek java ki lett fizetve és ebből a szempontból minden rendben van, viszont a másik fele, kb nem nagy összeg, 200 ezer forint ha csontra nézzük hiányzik a költségvetésemből konkrétan szeptemberig.
2 hónap bőven fentmarad, viszont a jogsit úgy csinálom majd, hogy heti 3 napban hétköznap. Tehát csak a fentmaradó napokon tudok dolgozni. így az a baj, hogy állandó munkahely nem nagyon jöhet szóba.
Úgy számoltam, hogy azért így is marad még 8 hetem aminek a felét le tudom dolgozni az kb 30 nap, ha akár egy napi 10 ezer forintos munkát találok ami vállalható, akkor azt tudnám csinálni. Hol keresgéljek?
Kiegészítés, hogy olyan területen dolgozom, aminek nyáron a két nyaralási hónapban a szabadságolások (és pont ide esünk) illetve a befektetők nyaralási kiadásai miatt (inkább nyaralni mennek ilyenkor mint másra költsék) teljes uborkaszezon van. Tehát kénytelen leszek a szakmámon kívül dolgozni.
Szerintetek reális, illetve mivel lenne az, hogy teljesen a szakmámon kívül (mégsem azzal, hogy mondjuk beállok betonozni) ezt a 200-at megkeressem, esetleg egy kicsit többet, hogy tartalék is maradjon? És hogyan? Tényleg nincs semmi ötletem. Futárkodjak?
rosszlanyok.hu
Egyébként meg bármi EFO-s munka szóbajöhet, már ott tartunk, hogy így bárki talál munkát
gyorsétterembe olyan nehéz bejutni kb mintha egyetemi szakdolgozatot akarnál leadni. 6000 kérdőív, interjú, várakozás. tényleg olyan mintha a NASA-hoz akarnál menni, diák koromban sokszor próbálkoztam de egyszer sem jutottam be. :D pedig mérnökirodákban dolgozom most.
Ehhez képest pl a balaton az olyan h aláírsz egy papírt és mehetsz is. napi fizetés van, csak az a gond, hogy nem fér össze a tanfolyammal amit írtam.
Tényleg ilyen nehéz bekerülni? Azta, minden nap tanul valami újat az ember:D
Gyárba elmenni esetleg azon a pár napon?
Biztos elég húzós lenne, de oda is mindig keresnek embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!