Hova tudnék elmenni dolgozni (számításba vehető) végzettség hiányában?
Most végeztem TTK-s BSc szakon, ezzel önmagában semmit sem lehet kezdeni, viszont MSc-vel már egész jó lehetőségeim lennének. Addig azonban szeretnék tőkét gyűjteni, hogy legyen miből finanszíroznom a kiadásaimat majdan (diákmunkázni nem tudnék mellette, néztem tantervet).
Szóval egy érettségivel és középfokú angollal keresnék valami ideiglenes melót, diplomát letagadnám egyelőre.
Tippek, javaslatok?
Elnem tudom képzelni a Természettudományin mit lehet tanulni ami Bsc-vel nagy kalap kakát ér, de 1-2 év ráhúzott Msc-vel már ok. Na mindegy. Érettségivel középfokú angollal itthon nem fogsz tudni annyit keresni, hogy megéljél + félre is tegyél a majdani egyetemi tanulmányaid finanszírozására.
Irodai munka nettó 100 ezer kb, "szalagmunkás" bőröndgyárban 40-60 ezer nettó/hó, árufeltöltő 90-100 ezer.
"Természettudományin mit lehet tanulni ami Bsc-vel nagy kalap kakát ér, de 1-2 év ráhúzott Msc-vel már ok."
+1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!