Ha nem akarom, hogy túlképzettnek nézzenek, CV-ben le lehet tagadni végzettséget?
Az élelmiszeripari vegzettsegemet mindig letagadom. Nem ezzel keresem a pénzt, más miatt kellett / fog kelleni. Jogosan adódhatna a kerdés munkáltatói, hogy akkor miért csináltam? Nem vonta-e el a figyelmemet a munkáról? Nem akarok a későbbiek során váltani?
De, elvonta, elvonja, és igen, váltani akarok.
Nem hiszem, hogy létezik olyan hely, ahol ezt tolerálják, sőt, honoralják, méghozzá magasabb bérrel mint azt ami most van: azaz, hogy letagadom.
Ha mégis van ilyen hely, azonnal jelentkezek :)
Üdv, egy melós
Letagadás helyett inkább a "kihagyás"-t használnám.
Szimán kitudod hagyni és ha véletlenül bármi miatt feljönne, akkor eltudod mondani, hogy a munka szempontjából nem láttad relevánsnak, így nem tüntetted fel.
Pl.:Én ITban dolgozom, de egyetem alatt futárkodtam, gimnázium alatt meg bolti eladó voltam. Nyílván ezeket kihagyom az önéletrajzomból, mert irrelevánsak az általam megcélzott pozíciók szemontjából.
Erre gondoltam én is, hogy kihagyás. 😂
Ezek szerint FIR rendszerből és stb nem néznek utána a végzettségeimnek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!