Magyarországon vidéken érettségivel és német alapfokkal valóban túlzó elvárás tőlem a bruttó 330 ezer forint fizetés törvényesen bejelentve+fizetett szabadság+táppénz?
A legtöbb helyen ahova megyek, mindenhol "okosba" akarnak csak bejelenteni, esetleg napival bejelenteni, meg közlik a szabadságot nem fizetik és a táppénzt sem.
Én vagyok ennyire irreálisan nagyravágyó?
10-es, azt tudnod kell hogy a kivétel erősíti a szabályt.
Szóval a te példád a kivétel, de itt a rengeteg trollnak csupán fel kéne nőnie pl. hozzám, és akkor nem panaszkodnának hogy állandóan a főnökeik gyerekeinek a luxusáért robotolnak.
"de itt a rengeteg trollnak csupán fel kéne nőnie pl. hozzám, és akkor nem panaszkodnának hogy állandóan a főnökeik gyerekeinek a luxusáért robotolnak"
Mondjuk ezzel egyetértek, valóban sokan nem tesznek semmit annak érdekében hogy jobb életük legyen, mert panaszkodni, siránkozni, másokat hibáztatni, kormányt hibáztatni, kifogásokat keresni kényelmesebb / egyszerűbb mint cselekedni.
Reális igény.
Lőrinc gázszerelővel 10 év alatt 600 milliárdos vagyona lett a semmiből.
A reális elvárás szerintem nettó 400k vagy e fölött. Persze a munka törvényeknek megfelelő túlóra, szabadság bérezéssel és egyebek.
Ez munka kőrhöz kapcsolódó tapasztalattal természetesen növekedik, a hozzá adott érték is növeli az elvárható igényt, az infláció pedig havonta növeli az igényt (évi 15-20% emelés elvárható.).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!