Van okom aggódni, hogy elüldenek? Ha igen, akkor hogyan zajlik le?
Figyelt kérdés
Egy autóipari gyárban dolgozok külsős dolgozóként. A próbaidőm már lejárt és egyre inkább terjed a munkatársaim között, hogy a nyáron több embert készülnek elküldeni a gyárból és akkor valószínűleg én, mint kölcsönzött dolgozó is az elküldöttek között lehetek. Ezen kívül egyre inkább látom azt, hogy a cég saját dolgozóit kezdi átcsoportosítani azokra a munkákra is amiket eddig csak én végeztem. Vajon csak a nyári szabadságolások miatt kaptunk több embert vagy valóban elküldési hullám előtt csinálnak ilyet? Ha esetlegesen elküldenek azt hogy fogják közölni? Előre szólnak hetekkel vagy csak egyszer műszak végén megkapom, hogy holnap már nem kell jöjjek? Valakinek tapasztalata?2023. jún. 15. 09:39
1/2 anonim válasza:
Nagyon ritka már,hogy annyit mondanak,hogy holnap már ne gyere. Jobb munkahelyeken azért szoktak szólni előtte ne aggódj.
2/2 anonim válasza:
Jobb munkahelyen lehet hogy szólnak előre de te bérmelós vagy. Ennek kb ez a lényege. Nincs a konkrét munkát adó cégnek feléd semmilyen kötelezettsége hisz te a munkaerőkölcsönző cég alkalmazottja vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!