26 évesen havi nettó 780.000 Ft-os fizetés mennyire kiemelkedő a korosztályomban?
24-es már 2-3 évvel is ad ennyit még egy DPD is:
A jól fizető cégek nyilván többet.
Ahogy írták már többen, IT-n kívül kiemelkedő fizetés, IT-ban semmi extra.
Nem értem ezt a sok negatív kommentet. Én vállalkozó vagyok, kicsit idősebb mint a kérdező de még 30 alatt és jóval többet keresek nála. IT-ban 5 éves tapasztalattal ha jó a srác simán megkap ennyit, akár még többet is. Ha az alapbére nem is éri el ezt, akkor esetleg túlórával, bónuszokkal, egyéb juttatásokkal, műszaki, IT, pénzügyi, orvosi területen bőven meg lehet ezt kapni. Egy gyógyszerész nettó 600 ezret kap 1-2 éves tapasztalattal.
Amúgy meg bocsi, de manapság már fodrászok, műkörmösök, kőművesek is megkeresik ezt a pénzt. Egy buszsofőr, Lidl-Aldi alkalmazott is meg tud keresni 400 ezer felett. Nem tudom mi ez a sok hűhő. Nyilván nem ez az általános, a medián és átlagbérek szerint, de nem sokkal több ez annál, mint ami ma a hivatalos medián bér Budapesten.
"IT-ban 5 éves tapasztalattal ha jó a srác simán megkap ennyit"
Nem kell hozza sem 5 ev tapasztalat, sem az, hogy jo legyel, 26-os mar linkelt is konret allashirdetest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!