Jól fizető női állás?
Figyelt kérdés
Mik azok a szakmák, állások, munkahelyek, ahol 500 ezer nettót lehet keresni havonta? Milyen végzettség kell hozzá? Csak tapasztaltokat szeretnék olvasni. Köszönöm!2023. jún. 12. 14:06
1/8 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy van a szakmáknak nemiszerve.
Dehát én csak egy mérnök vagyok, nem a szexista f*szságnak hajlongó idióta.
2/8 anonim válasza:
Néhány példa, akik a saját személyes tapasztalatomból a gyógyszeriparban minimum 500e/hó, de inkább többet keresnek:
orvos (orvosi egyetemi végzettség) itt még többet is ehet keresni
gyógyszerész (gyógyszerész szak egyetemen) (poziciótól és tapasztalattól függően még többet is lehet keresni)
vegyészmérnök (vegyészmérnök szak az egyetemen) itt is poziciótól és tapasztalattól függően még sokkal többet is lehet keresni
4/8 anonim válasza:
Ha a pénznek nincs szaga, akkor a munkának sincs ...ja 😉
5/8 NTBS válasza:
Vezetői beosztások.
És az interneten található egyéb lehetőségek.
6/8 anonim válasza:
Könyvelő, pénzügyes, főleg ha mellé tud angolul.
8/8 anonim válasza:
Diplomás ápoló
Gyógytornász
Dietetikus
Főkönyvelő
Marketing igazgató
Supervisor
Hangmérnök
Dizájner
Stylist
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!