Megérné letenni a kamion jogosítványt ?
B jogsim 4 éve van, azon gondolkodtam, hogy megérné e 3 műszakos robotmunka helyett kamionozni?.
A pénz nem lenne akadály, hogy letegyem, de nem tudom mit tegyek...
circa 2900 eur napizós belföldes munkával
el ne hidd kérdező, megérkeztek a pofa nélküli nagyot mondók
Hogyne
Nemzetközi/távolságiban adnak 2800-3000 párszázig
De persze az auslander magyar aztán mindig megesz fizetés tekintetében mindenkit
#61, 62
60-as vagyok, miert hazudnek? Ti vagytok a bohocok amiert eddig terjed a gondolkodasotok, hogy labancfold letezik csak. Alapbol az uberalles idiota nemet egy rabszolgahajcsar nepseg, aki oda megy dolgozni az joforman keri az ostort.
Skandinaviaban elek&dolgozok, itt neked mint “auslander” pont annyi alanyi jogod van mint akarmelyik itt lakonak, itt civilizacio van, es ha problemad van akkor tenyleg megprobalnak segiteni es a te erdekeidet nezni, mig eu-ban ez van ezt kell csinalnod. Dolgoztam meg eltem is ott, vagom mi a szitu. Csomo nemet is emigral ide amugy, nem veletlenul. Itt magyarral meg nem nagyon talalkoztam, de jobb is, mert mar nagyon unom az allando panaszkodast meg zsortolodest …
"mig eu-ban ez van ezt kell csinalnod"
Tehát akkor gondolom európai únion-n kívül vagy. Akkor te Norvégiában keresel 2900 eur-t?
Az úgy mégszarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!