Megérné letenni a kamion jogosítványt ?
B jogsim 4 éve van, azon gondolkodtam, hogy megérné e 3 műszakos robotmunka helyett kamionozni?.
A pénz nem lenne akadály, hogy letegyem, de nem tudom mit tegyek...
Nem éri meg. A hirdetésekben 600.000 ... 900.000-es nettó fizetések nagy része csak beetetés. A munkaszerződésben csak minimálbér szerepel. A fent említett összegről semmi! Csak szóban hangzik el. Fizetés napján vagy adják vagy nem. Mint a kutya vacsorája. Vagy annyit adnak amennyit a főnök gondol.
F.B-on külön oldalak vannak (feketelistás cégek) több ezer taggal. Itt mindenki elmeséli a személyes tapasztalatokat. Semmi jót nem írnak. Fizetés: anyagilag itthon a 3 műszakkal jobban jársz.
"Márciusi hír volt, hogy a Baton Transport szállítócég magyar alvállalata női teherautó-vezetőket toboroz Indiából. A szervezésbe most az indiai kormány is beszáll: a Karnataka állambeli migrációs központban vízumot, repülőjegyet, féléves továbbképzést és ösztöndíjat is biztosítanak a Magyarországra igazoló teherautósofőröknek..."
Istenem Veled is csak eggyel több majom lenne, akivel csak harcolni kellene, mert a legalapvetőbb dolgokat nem lehet megértetni...
Van már elég... nem véletlen vagy gyárban!
Nyugi, engem is lehülyéztek és gyári munkáztak csak amiért nem teljesen értettem együtt az egyik válaszadóval…
(gyári munkás vagyok valóban, de nem
operátor és a fizum se rossz egyáltalán).
".....Legalább élvezem az életet :D "
Nem nevezném azt életnek, hogy az út szélén alszol, mint egy kidobott kutya.
Ha ő ígyis élvezi az életet, akkor téged miért érdekel?.
Ha kell étteremben eszik mindig, hotelszobát is kivehet, 3 hét meló 1 hét otthon akár.
2-3 ezer eurót megkeresnek, annyira nem hiszem hogy szar lenne…
Aha:D
Minden nap vagy hogy gondoltad ezt? Hamar vége lenne annak a 3000 eur-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!