Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki ilyen munkára jelentkezik...

Aki ilyen munkára jelentkezik miért emeli ki a múltját, mint erényt?

Figyelt kérdés

Jön egy nő azt mondja őt vegyük fel és azért kér átlag feletti bért mert 15 éves gyakorlata van. Adminisztrátort keresünk. Mondom csókolom ez betanított munka irreleváns hány évet dolgozott benne, semmi tudás nem kell hozzá csak a programot meg az officet kell tudni kezelni akkor miért is kevés a bruttó 350?

Másik cégemnél meg eladó-pénztárost keresek, ott is jönnek ezzel, hogy ennyi meg annyi évet dolgozott a Tescóban. Mondom ok, de ebben mi a gyakorlat? Hogy tudsz dobozokat pakolni meg árcédulát cserélni a kasszában meg el tudod venni a pénzt és visszaadni.

2023. jún. 9. 16:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%
van ceged, oke, es? sokan vannak igy
2023. jún. 14. 18:02
 12/13 NTBS ***** válasza:
50%
Esetleg, mert nem kell betanítani?
2023. jún. 14. 19:17
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mennyi a reális fizetés, nem tudom, de szerintem igenis számít a tapasztalat.

Mesterdiplomás mérnök vagyok, tudom kezelni az office-t és nagyjából 10 különböző szoftverrel dolgozom napi szinten, tehát az új program megtanulása sem okozna gondot. De ha beültetnél az adminisztrációs pozícióba egyrészt nem tudnám mihez nyúljak, mit hogy érdemes csinálni, hogyan kell kommunikálni, észben tartani ennyi dolgot - semmi olyat, amiben az ember már otthonosan mozog, ha ebben dolgozott, másrészt valószínűleg két hét után nekiállnék nyűglődni, hogy unalmas és egyben fárasztó és idegtépő a munka, hiába olyan, amit "bárki el tud végezni". Akinek van ebben tapasztalata és ennek tudatában jelentkezik ide, az valószínűleg szereti és jól megy neki.

2023. jún. 28. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!