Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » SSC AR és GL accountant...

SSC AR és GL accountant feladatai és fizetése között mennyi különbség van ?

Figyelt kérdés
AR accountant pozícióban olvastam, hogy valamivel alacsonyabb bérek jellemzőek, mint azonos év tapasztalattal egy GL accountant esetében. Mennyi különbséget jelent ez kb? Aki AR vagy AP területen dolgozik leírná mik a feladatai, mennyire monoton a munkája, illetve milyen elvárásokkal vették fel, milyen bérért? Nem vágyom nehéz szakmai kihívásokra, csak egy elfogadható fizetésre. Jól sejtem, hogy ez esetben nem a GL pozíciókat kell nézegetnem?
2023. jún. 7. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Majd kijavít, aki akar, de ha jól tudom az AR sokszor "mikófizettekmá" jellegű munkát (is) takar, tehát a valódi könyvelés valahol a GL pozik táján kezdődik. De az is igaz hó szinte mindenhol AR/AP a belépő szint, van ismerősöm aki ezeket átugrotta de csak a meggyőző tapasztalatai miatt és mert cégen belül váltott.
2023. jún. 8. 17:09
 2/2 anonim ***** válasza:
*hó=hogy
2023. jún. 8. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!