Az Audiban mennyit keres egy gépészmérnök?
Figyelt kérdés
3-5 év tapasztalattal?2023. jún. 5. 22:47
1/11 anonim válasza:
Kb. annyit, mint a Mercedesnél. Vagy a BMW-nél.
4/11 anonim válasza:
Ennyit nagyon max sok-sok év tapasztalattal ( nem 3 évvel ),speckóbb munkakörben. Egy hegesztő is keres ennyit simán(vállakozóként 2-3 szor ennyit is),szóval nem éri meg gépésznek tanulni egyáltalán,de ha már elvégezted,akkor mindegy,marad a xar fizu.
5/11 anonim válasza:
4: sztem a gépész még most is sokkal jobb mint az én épìtőmérnökim. Az a helyzet, hogy, telitodik fel a mérnöki pálya mennek lefele a bérek. Lassan tényleg csak az infó és villamosmernoki vonal éri meg.
6/11 anonim válasza:
"a gépész még most is sokkal jobb mint az én épìtőmérnökim"
Építőmérnökök a legrosszabbul kereső mérnökök.
8/11 anonim válasza:
Építő, építész, közlekedés, agrár, vegyész, élelmiszer, környezetmérnök szakmák sajnos sok esetben elég középszerűek.
9/11 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok.
Azt tudom, hogy másfél éve a nettó 500 egy beosztott gépész tervezőnek nagyon jó fizu volt.
Voltam nemrég interjún, de nem mertem többet kérni ennél most sem, bár kicsivel lehetett volna talán. Annál a cégnél mondjuk még pluszban lett volna egy közel 100 ezres összértékű cafeteria és bónusz csomag is.
10/11 anonim válasza:
Én max csak akkor tanulnék ennek a helyedben ha nem akarsz fizikai munkát végezni és érdekel a gépészet, viszont azt ne várd, hogy ebből fogsz meggazdagodni (üdv egy gépészmérnök). Az IT-ban jobbak a bérek sokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!