Lehet ebből valami bajom?
Egy olyan helyen dolgozom, ahol csak egyedul vagyok. Egy bolt. Szoval vagy egesznap en vagyok, vagy masnap mar mas. Nos, ha reggel jelzem, hogy beteg lettem es nem tudok bemenni, akkor a fonokomnek gyorsan talalnia kell valakit, mert kulonben zarva lesz a bolt aznap.
A fonokom mondta, hogy ezzel szabalyt sertettem mert kart okoztam a cegnek es meg egy ilyen es beperel.
De mit csinaljak akkor ha beteg vagyok? Lehet ebbol bajom?
Igazoltan vagyok beteg. Vagy is voltam. Nem tudom elore, hogy beteg leszek e vagy sem. Mivel mindennap nyitva van a bolt igy nincs hetvege, hogy kipihenjem a betegseget. De legkozelebb mar nem fog engedni betegnek lenni.
Mit tudok tenni?
"Na nalunk nincs mosdo sem."- nem hinném, hogy ez szabályos, ha te ott dolgozol napi 8 órát, akkor biztosítania kell a mosdóhelyiséget. ÁNTSZ-t biztos érdekelné a dolog...
Ez a nem lehetsz beteg, mert szabályt sértesz szintén egy marhaság. Természetesen lehetsz beteg és ha beteg vagy, akkor nem lehetsz emberek között, hiszen akár fertőző betegséged is lehet. Sürgősen keress másik munkahelyet.
"Na nalunk nincs mosdo sem"
Tessék?!?!?!?! Mi van????? Még egy építkezésen is biztosítani kell a dolgozók WC-hez, kézmosáshoz jutását.
Sürgősen keress másik munkahelyet, ha van rá módod! Az ilyen típusú munkáltatók pedig minél gyorsabban menjenek tönkre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!