Van sok olyan cég amelyik csak addig alkalmazza a dolgozót amíg a munkaügyi központ fizet nekik a dolgozó után?
Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 14:08
1/4 anonim válasza:
De van ám. Ez mostanában 3 hónap.
2/4 anonim válasza:
Nekem azt mondták, mikor regisztráltattam magam a munkaügyre, ha vmelyik cég kéri a munkaügy támogatását, akkor a munkaügy úgy fizet 6 hónapig a cégnek, hogy a cégnek vállalnia kell, hogy 12 hónapra veszi fel az emberkét, vagyis + 6 hónapot mindenképpen a cég fizet. Az hogy 12 hónap múlva mi lesz a dolgozók sorsa, azt pedig a cég dönti el, hogy lecseréli-e, de addig a 12 hónapig fix a munkahelyed. 28L
3/4 anonim válasza:
Kedves utolsó, lehet hogy 6hónapig kellene alkalmazni, de valahogy mindig kibújnak ez alól, mert eddig csak olyannal találkoztam, hogy 3 hónap után elküldték a dolgozót. Egyébként ezt nem szabadna megengedni az államnak.
4/4 anonim válasza:
A JABIL már lassan 10 éve ezt csinálja azt eddig senkinek se tűnt fel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!