Dunakesziek lenne pár kérdésem? Bővebben lent.
Új életet szeretnék kezdeni, a jelenlegi lakhelyemen már nem érzem jól magam, munka tekintetében se sok a lehetőség, fizetés szempontjából pedig hagyjuk kategória.
Dunakeszivel szemezek, nagyon szimpatikus város.
Pénzügyileg mennyire jön ki jól ott az ember? Úgy, hogy egyedülállóként, albérletben. Semmi flancolás, póthaj, műköröm stb.
Munka szektortól függetlenül mi az a minimum összeg ami "kérhető" minden gond nélkül? Mi az az összeg ami normálisnak számít?
Kézi csomagoló, irodai adminisztrátor pozícióra gondolok első sorban. Kézi csomagolóinál próbaidőre 210e ajánlanának, utána 230e. Ez mennyire számít elfogadhatónak?
Pontosan mire vagy kíváncsi? A boltok ugyanannyiba kerülnek, mint Pesten. A körmös szerintem pont olcsóbb, de ugye az neked nem számít. :)
Hogy mennyi az albérlet, azt az ingatlan.com-on tudod megnézni. Arra készülj, hogy dolgozni valószínűleg Pestre kell járnod, a vonatközlekedés nagyon jó. Viszont ha városon belül szeretnél dolgozni, muszáj, hogy legyen kocsid, mert tömegközlekedés gyakorlatilag nincs (valami van, de pocsék).
210/230 ezer nettó 8 óráért elég kevés, de ha egyedül vagy, éhen talán nem halsz belőle.
En itt lakók már több éve, hogyha másmilyen kérdésed van még nyugodtan írj privátban.
Amit az első válaszoló irt teljesen korrekt. Viszont dunakeszi nagy hely, számít hogy hova költözöl. Mi a dunapartnal lakunk, innen pl 15 perc maximum a vonat hogyha azzal megyek valahova viszont hogyha a repterhez költözöl onnan lesz majdnem 1 óra, és onnan busz is óránként jár jobb napjain, tehát az is mervado.
Egyébként szerintem nem kifejezetten olcsó város, főleg nem albérlet céljából. Mi szerencsére nem abban lakunk de 200-300 körül vannak lakások. A boltok szerintem szokásosak, pl egy kisboltba a kóla lassan 500 forint, mint Pesten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!