Mi a reális bérigény a következő pozícióra?
Raktári adminisztrációs munkáról lenne szó!
Rólam:4 év tapasztalatom van raktárban,logisztikában,program ismeret stb..,targonca jogosítvány,3 geptipusból,logisztikai technikusi szak (felnőtt képzés).
A napokban lesz egy interjúm, munkahelyet szeretnék váltani.Viszont nem tudom,hogy a bérigényre mennyi bruttó igényt mondjak!Szerintetek bruttó 340-350??
Bruttó 350?
Brutto 600-at kapok havi 11 napra és aludni járok be, mint vagyonőr.
Minimum bruttó 600.
Ha nem akarsz rabszolgakent dolgozni.
340-350…?
Ne hülyéskedj bmeg olyan árak vannak hogy én 50 ezres ugrásokban gondolkodom és úgy adom meg a bérigényt.
Amúgy meg netto 350 alatt el se vállaj ilyen szart, főleg ha 3 műszakos.
8 órás munkáról lenne szó,állandó nappal.
Jelenleg műszakolok, gyakorlatilag ugyan ezt csinálom és most 308.000 az alapom..sajnos nincs úgy tapasztalatom,hogy mennyi lehet ennél a szakmánál a bér.Netto 300-320-al én is kiegyenzék.
Attól függ hol és mit és van-e cafeteria...
Szerintem azért a bruttó 500 ezer nem olyan sok s mai világba,, hogy ne legyen ezért reális
Van cafeteria,de semmi infót nem tudok hogy ez mit takar,mennyi!
Amúgy keleti régió ha ez számít.
Illetve maga a munkahely egy kft-nél lenne.Ha ezek a szempontok számítanak!?
7# nézd meg országosan mennyit kínálnak bért ilyen melóra.
Legalábbis itt felénk Gy-m-s megye itt hirdetik mennyi a bér. Keress rá. Ez is egy támpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!