Pedagógus diplomával hogyan lehet elhelyezkedni máshol?
Sziasztok!
Lassan 10 éve dolgozom általános iskolai tanítóként. Jelenleg első osztályosokkal vagyok. 10 év alatt eljutottam oda, hogy teljesen kiégettnek érzem magam a pályán, kb 0 motivációval. Pedig tudatosan választottam ezt a pályát, az elején nagy lelkesedéssel. De sajnos ez így nem mehet tovább, boldogtalanná tesz a pálya. Nem is feltétlen a fizetés miatt. Persze az is motiváló tényező lenne azert. Hanem sajnos a gyerekek és szülők viselkedése miatt. Neveletlenek, hangosak, a kiagyerekek bantják egymast, teljesen felemészt egy munkanap. Kifacsarva érek haza mindig. Mostanra jutottam el arra az állapotra, hog sajnos nem bírok többet beleadni, igy sajnos értelme sincs.. Járt valaki hasonló cipőben akar pedagógusként, akar más munkakörben? Ha igen, mit csináltatok? Érdemes váltani? Nekem tanítói diplomám van csak. Hol lehet más területen elhelyezkedni?
Köszönöm a válaszokat!
@10 Egy oldalnyi ezoterikus önfejlesztő hippiskedés helyett akár segíthettél is volna.
@Kérdező Nyelveket beszélsz? Ha nem tudsz rendesen angolul sem, akkor borzasztóan limitáltak a lehetőségek, banki adminisztráció és hasonló nem éppen presztízs dolgok maradnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!