0 konyhai tapasztalattal, de kellő fizikai erőnléttel és kitartással megállhatom a helyem egy olasz pizzeriában mint mosogato/konyhai kisegítő?
Figyelt kérdés
26 vagyok párommal pár napja jöttünk ki az ausztriai határ mellé dolgozni, hátha tudunk egy kis pénzt gyüjteni.
Sajnos nem a munkától félek, hanem attól h pl nemtudom milyen étel előkészíteseket bizhatnak rám
Én teljesen a konyhában leszek nem megyek ki
2023. máj. 27. 09:27
2/24 anonim válasza:
Mennyit fizetnek ott ezért? Mosogató, konyhai kisegítő munka itthon is van dögivel. De ha már ott vagy használd ki az időt és tanulj olaszul, németül!
3/24 A kérdező kommentje:
1600euro szallas kajaval
2023. máj. 30. 14:28
4/24 anonim válasza:
Ez vállalható. És a párod? Pincér? Szobaasszony? Ő mennyit keres majd?
5/24 A kérdező kommentje:
1700 neki
Pincér
2023. máj. 30. 15:17
6/24 anonim válasza:
Akkor ebből, ha nem éltek nagylábon, rengeteget félre tudtok tenni minden hónapban!
7/24 anonim válasza:
Milyen a meló? Milyenek a kollégák? Hol találtátok a munkát? Ügynökségen keresztül vagy önállóan kerestetek? Milyen nyelvtudással mentetek ki?
8/24 A kérdező kommentje:
Mindketten angol, magam találtam
Ügynökséget nem vettem igénybe
Jó a hangulat, kollegak magyarok sokan nemvagyunk max 10en
2023. máj. 30. 16:02
9/24 anonim válasza:
A szállás olyan, amilyennek elmondták? Lesz még üresedés?
10/24 anonim válasza:
Itthon milyen munkát végeztetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!