Mi a munkád és kb mennyi a havi bevételed ebből nettó?
Figyelt kérdés
Nem gondolom hogy a médiában közölt adatok valósak az átlagfizetésről. Itt lehetnénk őszinték, névtelenül.
(Motivációm..szeretnék tisztábban látni, hogy megítéljem a saját helyzetem, örüljek annak ami van, vagy tervezzem a váltást..)- de nem ez lenne a kérdés.. hanem a fenti.
2023. máj. 26. 21:40
11/19 anonim válasza:
343 ezer a percenkénti fizum
miniszterelnök samesza vagyok
Mészáros Lörinc
12/19 bzoli79 válasza:
Burkoló ev.,havi 900-1 millió minusz kata és vonzatai,kocsi,szerszám eszköz,gép ha kell.Ideális esetben a 800 megmarad ha valami nem szarik be és nem kell cserélni.Ennyit meg lehetne keresni cégnél is,de 25 éves korom óta nem dolgoztam másnak,nem is tervezek.
13/19 anonim válasza:
#12 ha nem dolgozol másnak, akkor kinek burkolsz? Én is burkoló vagyok, de én mindig ügyfeleknek dolgozok, azt csinálom, amit ők kérnek, ezért fizetnek. Te hogy kerülöd ezt ki?
14/19 anonim válasza:
Csak hogy legyen egy reális is
Karbantartó vagyok 2 műszakban. Pótlékkal bruttó 450.000-et kapok
15/19 anonim válasza:
Pultos vagyok Miskolcon egy pizzeriaban. 1450ft /óra nettó átlag 260.000-300.000 körül keresek.
16/19 A kérdező kommentje:
13-as: szerintem a 12-es is ügyfeleknek dolgozik természetesen. Szerintem úgy értette, hogy nem dolgozott más cégénél, hanem csak saját vállalkozásban.
2023. máj. 28. 11:31
17/19 anonim válasza:
#16 nem hiszem, akkor azt írta volna. Ő azt mondja, hogy nem dolgozott másnak.
18/19 anonim válasza:
Jogász vagyok, szakvizsga előtt, nettó 400 egy kis irodában.
19/19 bzoli79 válasza:
16.A nem dolgozok másnak értelemszerűen (látom nem mindenkinek..) azt jelenti hogy nem megyek el sem vállalkozóhoz napibérbe,és nem alvállalkozok himihumi kivitelezőknek.18 év alatt a kerületben,meg a szomszédos kerületekben lett akkora ügyfélkör hogy szinte messzebb nem is kell vállalnom munkát mert ajánlanak rokonoknak,ismerősöknek.Van olyan 10 emeletes amiben 12 lakást én csináltam a 120-ból tavaly,a felének már vagy a rokonának,ismerősének melóztam,vagy a házban ajánlottak nekik mikor beköltöztek.Hirdetnem sem kell évek óta,névjegyet adok ahol melózok,meg van facebookom.Ennyi elég ha jó,és minőségi munkát csinálsz.A lakóparki alvállalkozós gyorsan hányjuk le 4000-ért zsebből zsebbe negyedik alvállalkozóként nem az én világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!