Nettóban mennyi a fizetésed havonta?
Figyelt kérdés
Csak egy számot és szakmát írjunk.
Kezdem én: 250, recepciós.
2023. máj. 26. 14:58
12/24 anonim válasza:
Jellemzően 4 és 6 millió között. Ám ez nem fizetés, hanem profit. Trader vagyok.
13/24 anonim válasza:
250 - 300.000
Vendeglatos vagyok
14/24 Thunderfairy válasza:
Tényleg nem lehet bevallani a valóságot??? Akkor kezdem én. 88 000 Ft. Ennyi. Nem kell itt mindenféle hülyeséget leírnotok. Tényleg még úgy hogy soha senki nem fogja tudni hogy kik vagytok sem lehet a valóságot leírni???
15/24 anonim válasza:
#14 5-ös és 12-es válaszokon kívül melyiket tartod hazugságnak?
16/24 anonim válasza:
15, azt teljesen mindegy hogy ő melyiket tartja hazugságnak. Az őt minősíti. Attól hogy te vagy ő nem hisztek valamiben, az még létezhet.
17/24 anonim válasza:
#16 ha mindegy lenne, akkor nem kérdezném. Engem érdekel, hogy melyik válaszokat tartja hazugságnak, ezért kérdezem tőle.
19/24 A kérdező kommentje:
14-es, szerintem nem hazudnak. Ilyen különbségek vannak.
2023. máj. 29. 05:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!