Mihez kezdjek szerintetek, ebben a kilátástalan helyzetben?
Na hát kifogás mindenre van, így igazából megvan a probléma, nem akarsz te dolgozni, csak rinyálni kicsit.
A vendéglátásról sok rosszat hallani + szerintem fel se vennének
- életem tök jó időszaka volt, egyetem alatt. Nem hallottam rossza,t nem volt rossz, bár kemény volt az igaz. De ha szerinted nem vennének fel, akkor ne erőltesd, lustának és bambának lenni alanyi jog.
targoncázni vagy szakmát tanulni sajnos béna vagyok - tehát mindenhez béna vagy. Belerakni egy darab csempét a ragasztóba (mondjuk az tényleg nehéz és keény szakma, de meg lehet tanulni), de klímaszerelő például, vagy istenem, akármi, annyi minden van...
külföldhöz nincs bátorságom... jó, hát akkor éhenhalni legalább legyen bátorságod.
De tényleg ha teljesen debil vagy mindenhez, akkor szociális munkások, önkormányzati dolgozók, dajkák, ápolók stb stb akkora hiány van, mint az állat. Rossz munkák rossz pénzért, de ha nem vagy jó semmire legalább nem halsz éhez. És ezzel nem degradálom ezeket a szakmákat, mert pl egy ápolónál kevés keményebb kihívás van, de egyszerűen nincs ember, bárkit betanítanak és felvesznek.
Na szóval lehet dolgozni, 4% alatti a munkanélküliség, munkaerőhiány van.
10-es válaszoló neked meg nem kötelező beírni az egyetemi vagy akármilyen végzettséget sori munkához. Nyilván azt kell domborítani ami az adott helyre kell.
11-es hagyd már ezt a munkaerőhiány dumát, igazából baromi nagy a munkanélküliség...
Engem és több ismerősömet sem veszik fel sehova..
Baromi nehéz, kb lehetetlen most elhelyezkedni... 😂😂😂
Aki nem akar dolgozni annak ja, baromi nehéz.
"Engem és több ismerősömet sem veszik fel sehova.."
Keress egy sugardaddyt vagy mommyt. 😂
Menj el addig alkalmi munkára és keresel pénzt, addig meg pályázol olyan állásra ami tetszik.
Takarítókat is keresnek nagyon, ahhoz csak értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!