Ha meghívnak valakit egy TV-s műsorba vendégként, szakértőként pl. egy reggeli műsorba, ahol a műsorvezető kérdezgeti őt, akkor a meghívott kap ezért valami pénzt?
Az attól függ. Én pl az egyik vállalkozásommal voltam az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában. Azért pénzt nem kaptam, mert igazából az ott lévő reklám volt a fizetségem.
Kollégám szakértőként szerepelt, ő számlázott a tévétársaságnak egy előre megbeszélt összeget.
Abszolút nem szeretnék más zsebében turkálni, meg tényleg névtelenül, meg a szakértelem megnevezése nélkül kérdezném!!
Mennyit lehet elkérni egy szereplésért? Nyilván függ attól is, hogy mennyi ideig tart! Mondjuk, ha 15 percről van szó, az szerintetek mennyibe kerülhet egy kereskedelmi TV-nél?
Nyilván, az sem mindegy, hogy melyiknél, legyen a TV2 vagy az RTL!
Akkor máshogy kérdezem: Igaz lehet az az állítás, hogy egy ismert biztonságpolitikai szakértő egy reggeli műsorban szereplésért 1M ft-ot tesz zsebre kb fél órás szereplésért?
Nem akarom megnevezni az illetőt, mert egyébként tisztelem, csak kíváncsiságból kérdezem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!