Azzal kiegészíteném, hogy betudom illeszteni mondatokba az olyan szavakat mint a more,dikk má',eriggyé,szoszi van stb...
Normálisan nem vagyok képes beszélni.
Kérlek segítsetek, jól szeretnék keresni!
2023. márc. 10. 23:37
2/12 anonim válasza:
Gyakorlatilag felsoroltad a kritériumokat, teljesen megfelelsz!
2023. márc. 11. 01:22
3/12 anonim válasza:
Csinálj magadról néhány vidit tiktokra, amit küldj el minden tv-nek. Én nagyon az ilyen műsorvezetőket, sztem tuti, h felfedeznek. Ez nagyon izgalmas, én nagyon szurkolok neked☺️
2023. márc. 11. 02:09
4/12 A kérdező kommentje:
Van egy youtube videóm, ahol énekelek, és elérte a 14 megtekintést az évek alatt.
2023. márc. 11. 09:39
5/12 anonim válasza:
Akkor szerintem csak dőlj hátra és várj. Én tuti nézném a műsorod.
2023. márc. 11. 09:51
6/12 anonim válasza:
Gáspár Lacit kell lepipázni, vagy a Kalamajkát..
2023. márc. 11. 10:56
7/12 A kérdező kommentje:
6-os ez nagyon parádés válasz volt teso
2023. márc. 11. 10:59
8/12 anonim válasza:
Hát nézd ha komolyan gondolod, akkor először is legyél influencer, gyűjts több, legalább 5 ezres követő tábort instán, facen, aztán jelentkezz egy tévés vetélkedőbe pl szerencsekerék, vagy bármilyen műsorba ami megy a tévében és civilek jelentkezhetnek rá (értelem szerűen ne menj éneklős versenybe ha nem tudsz énekelni, mert azzal csak égeted magad). A műsorba legyél érdekes, humoros és megnyerő karakterű. Észrevételeim alapján ha tetszel a népnek ez után már hívni fognak különböző műsorokba és ismerté válsz. Az elmúlt években több ilyen emberkét is "sztároltak" már fel.
2023. márc. 11. 12:16
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Az Úr áldjon meg Titeket!
Igen jól látjátok keresztény vagyok!
De mellette íjászkodós,lovasos, jurtás ősmagyar szerény körülmények között.
Annyit szeretnék még kérdezni, hogy elég az instagram poszt vagy hogy tudnám leggyorsabban elérni az újságírókat? Elég mélyponton vagyok, plusz ma megszeretném borotválni nemes orcámat, és ezt akárhogy számolom minimum 2 potenciális cikk.
2023. márc. 13. 08:21
10/12 anonim válasza:
Szerintem most a TikTok a menő, lehet azt nézik a castingolósok és nem az instat. Az annyra 2021.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!