Jogi diplomásként jogi asszisztens munka?
2 éve végeztem a jogon és azóta jogi végzettséget igénylő munkakörben dolgozom. Az elmúlt egy évben teljesen kiégtem, sikerült egy borzasztó munkahelyet kifognom. Teljesen padlón vagyok és rájöttem, hogy nem bírom a stresszes, kihívásokkal teli munkát, gyenge vagyok hozzá. Szeretnék egy kis ideig nyugalmat, ezért arra gondoltam, hogy jogi asszisztens vagy egyéb adminisztrációs munkákra jelentkeznék.
Van rá esély, hogy felvegyenek ilyen munkakörbe magasabb végzettséggel?
Sajnos nem fog menni.
Az önéletrajzodból eleve kiderül a jogi diplomád, akkor meg nem vesznek fel jogi asszisztensnek, mert nekik kellemetlen egy túlképzettet a sz@r melóra felvenni.
(megjegyzem, a jó k...va anyjukat a munkáltatóknak is!
Ha valaki dolgozni akar egy alacsonyabb munkakörben a végzettségénél, mi a f@szért nem hagyják?
Ok. túlképzett vagy. És? Akkor mi van?
A munkát el tudod látni, azt meg had döntsd már el Te, hogy Neked mi a jó...)
A megoldás az lenne, hogy olyan melót keresel, amihez nem kell jogi végzettség , csak felsőfokú végzettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!