Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy irodai dolgozó?

Mennyit keres egy irodai dolgozó?

Figyelt kérdés

Érettségim (választott tárgy: informatika), angol középfokú komplex nyelvvizsgám és ECDL vizsgám is van. Németül alapszinten beszélek.

Irodai munkán ezekkel a képességekkel de 0 tapasztalattal milyen fizetésre számíthatok? Kérlek ha órabért mondtok akkor írjátok mellé hogy bruttó vagy nettó. 25 év alatti vagyok.

2023. máj. 14. 19:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Budapesten nettó 280-300e, vidéken nettó 200-250e.
2023. máj. 14. 20:14
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a képesítésed kevés. Így a legtöbb helyre be se hívnak állásinterjúra
2023. máj. 14. 21:08
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Felénk (vidék, kisváros) csak minimálbért keresnél. Már ha egyáltalán felvennének valahova.
2023. máj. 14. 21:13
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos így van. Nettó 200, maximum, de úgy is leginkább protekcióval veszik fel az embereket az ilyen típusú munkára. A húgomnak ilyen helye van, az apja nyomta be. De a legtöbb iskolatársa sajnos betanított munkát végez folyamatos műszakban, mert nem tudtak elhelyezkedni.
2023. máj. 14. 21:31
 5/16 anonim ***** válasza:
73%
Az érettségid sz*rt sem ér, az ECDL vizsgád sem. Önmagában az angol nyelvvizsgád sem: nem elég a nyelvvizsgára bebiflázott sokféle típusfeladat, valódi nyelvtudás kell. Ha neked van, az jó pont. Viszont diploma nélkül nem fognak felvenni irodába, mert diplomás jelentkezőből is lesz rengeteg és az érettségi nem bizonyítja, hogy tudsz írni-olvasni.
2023. máj. 14. 21:36
 6/16 anonim ***** válasza:
98%
5-ös, azért ez így nem igaz. Egyre több olyan hirdetést látok, ahol csak középfokú végzettséget kérnek, mert nem akarnak sokat fizetni. Viszont gondolhatod, hogy hány ezer jelentkező lehet, leginkább csak ismerettség révén lehet bekerülni.
2023. máj. 14. 21:38
 7/16 anonim ***** válasza:
76%
Én is látom ezeket a hirdetéseket. Nagy részüknél be sem hívják az érettségizetteket, mert van diplomás jelentkező és annak is annyit fizetnek, mint egy érettségizettnek. Egy fingfűrészelés-szarpasszírozás BA szakos "csak legyen valami papírom" Adminisztrátor Gizikének nem fog sokkal GBM fölé menni a bére, akármilyen papírja is legyen.
2023. máj. 14. 21:57
 8/16 anonim ***** válasza:
70%
Az irodai munkakörök tóbbségéhez nincs végzettséged (érthető okokból), az a baj, hogy legalább egyetemi tanulmányokat kellene folytatnod vagy valami okj végzettséggel kellene rendelkezz, hogy egyáltalán felvegyenek irattologatónak. Amit előttem írtak kb reális, a gbm körül szokott mozogni a kezdőbér, ami ennél több, ahhoz diploma kell. Én is gondolom hogy bár nagyon sok helyen hirdetnek középfokú végzettséggel betölthető állásokat, nagyon (amúgy értéktelen bölcsész vagy büfészakos) diplomás is ilyenekre kénytelen jelentkezni és nyilván őket fogják előnyben részesíteni
2023. máj. 14. 22:13
 9/16 drummer33 ***** válasza:
0%
Bruttó 4981,35 Forint / óra - Nettó 3312,59 Forint. 146 órás április = 479 649 Forint Nettó + egyéb támogatások = 519 250 Forint Nettó, 146 órára (április)
2023. máj. 15. 07:19
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez pozíciótól függ, irodai munkák között azért nagyon nagy különbségek lehetnek. Engem sok helyre diplomával sem hívtak be, gondolom azért, mert úgy voltak vele, hogy egy diplomás több fizetést fog kérni.
2023. máj. 15. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!