Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy irodai dolgozó?

Mennyit keres egy irodai dolgozó?

Figyelt kérdés

Érettségim (választott tárgy: informatika), angol középfokú komplex nyelvvizsgám és ECDL vizsgám is van. Németül alapszinten beszélek.

Irodai munkán ezekkel a képességekkel de 0 tapasztalattal milyen fizetésre számíthatok? Kérlek ha órabért mondtok akkor írjátok mellé hogy bruttó vagy nettó. 25 év alatti vagyok.

2023. máj. 14. 19:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen irodai dolgozó.

Én 450 nettó + cafeteria. De a képesítést nem igénylő aktatologatós munkáknál az áltagbér ennél jóval kevesebb.

2023. máj. 15. 14:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy egy bruttó 300.000-es fizetésnél a diplomást fogják előnyben részesíteni. Fennáll az esélye, hogy betanítja, és mire hasznát venné, lelép, mert kevésnek találja ezt a fizetést. Persze tudom, hogy sok olyan munkáltató van, aki azt gondolja, ha kap ennyiért diplomást is, miért ne. De aki reálisan végiggondolja, az nem akar diplomást ennyi pénzért.

Én jelentkeztem már hasonló munkára, és be sem hívtak, a fejvadász meg is mondta, hogy azért, mert túl sok vagyok.

2023. máj. 15. 14:37
 13/16 anonim ***** válasza:
38%
Minimálbér környéke, de igazából az is csoda, ha diploma nélkül felvesznek betanított irodai állásra. Egy alapképzés szokott a beugró lenni az ilyen helyekre sajnos.
2023. máj. 15. 14:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
"fingfűrészelés-szarpasszírozás BA szakos" 🤣️
2023. máj. 15. 14:58
 15/16 anonim ***** válasza:
90%
informatikával br. 500+
2023. máj. 15. 20:46
 16/16 anonim ***** válasza:
#11 és hány év tapasztalatod van illetve pontosan milyen irodai munka?
2023. júl. 5. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!