Most komolyan úgy kapunk majd eü. dolgozóként 18% emelést, hogy év elején még 50k-vel többet kaptunk? Ez mi?
Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 12:09
3/6 anonim válasza:
Komolyan nem tudsz keresni olyan munkahelyet ami az igényeidnek megfelelően fizet?
4/6 Avair2010 válasza:
Nem tudom, hogy ez mi, azt se, hogy mi igaz ebből, azt azonban tudom, hogy gondolj bele, hogy nekem anno míg dolgoztam, folyamatosan csak csökkentették a fizetésemet úgy, hogy nem volt háború, aszály, és nem volt energiaárrobbanás! Ugye, hogy nem is olyan szörnyű az általad felvázolt helyzet?
5/6 anonim válasza:
Nem kell annyira felfújni, az egészségügy dolgozói nem arányosan jól dolgoznak a magasabb bérezésük ellenére sem.
Amikor az intézmények folyósóin hármasával sétálgatnak kávét inni ( kintről hallani a kávéscsészék hangját és vihogásukat). Betegek telefonját nem veszik fel, ne kelljen velük még beszélni sem. Ha egy kicsit fegyelmezettebben dolgoznának, nem kellene hónapokat várni egy -egy vizsgálati időpontért. Nagyjából ez az orvosokra és egyéb egészségügyi dolgozókra is igaz!
Először bizonyítsanak, utána követeljenek!!!!!!!!!!!!
Most azt hiszik, hogy a BETEG VAN az ORVOSÉRT nem FORDÍTVA!!! Na, ezen kellene változtatni!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Az orvosok bérét emelik már lassan havonta, ha 2x ennyi ápoló lenne se kerülnél hamarabb sorra, mert ez orvostól függ, 3-masával, valami vip helyen lehet, máshol egyedül forgatod a 150 kilós beteget és azért nem mész a csengőre mert a másik 40 beteghez is ki kell menni, nem csak egyhez. És hát igen, sok dolgozó csak egyszerűen ahogy nem nő a bére csak azt fogja megcsinálni ami a munkaköribe benne van, tehát ha nem segédápoló és összeszarod magad, akkor nem az ő dolga és ennyi lesz, ha hisztizel meg még rád is zárják az ajtót majd, ez a magyar valóság.
2023. máj. 29. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!