Az miért DUPLA fizetés ha a decemberi bért odaadják már decemberben? Semmivel se kapunk többet csak más ütemezésben ráadásul feb 10-ig nem is kapunk egy petákot se
Az miért DUPLA bér ha decemberben a novemberi bérrel együtt a decemberit is utalják? Egy forinttal többet nem kapunk csak azt kapjuk meg amit amúgy is megkapnánk csak más ütemezésben
ráadásul evidensen utána feb 10-ig egy fillért se kapunk és sokan koppannak majd karácsony után hogy egy fillér se jön majd januárbam
mégis a sok hülye retkes birka tapsol hogy de jó dupla pénz!! HOL A dupla pénz????
bazsika, ki mondta neked, hogy dupla bér???
Szerinted mindenki olyan kis egy-agy-sejtű, mint te, hogy nem tudja beosztani két hónapra a kéthavi bérét...????
Az alapítványi iskolás balfék már megint sokat ivott, mert a szokásosnál is éretlemtlenebb kérdéseket írogat ki.
Minden tiszteletem a főnöködé, mert alkalmaz téged. Ez a nagy önuralom a főnököd sokadik jótulajdonsága. Te továbbra is feöcsögöd a valótlanságaidat. Igaz csak minimálbért fogsz kapni jövőre is, de legalább szórakoztatod a gyakori népét.
Ha annyira nem tetszik akkor miért nem mész el máshová dolgozni?
" ki mondta neked, hogy dupla bér???"
A munkahely FELELŐS VEZETŐJE!!! Ő MONDTA!!!
"mint te, hogy nem tudja beosztani két hónapra a kéthavi bérét...????"
ezt a kérdést tedd félre januárig amikor atz itt dolgozó csomó mocskoda hulladélk szemét alak sipít majd hogy mibűűűű éjjekkk nem fizetnek....
és ez így lesz!
"Igaz csak minimálbért fogsz kapni "
JÓ ha azt megkapom majd. lehet még azt se.
Sehol nem dupla pénzt.
Ahol én dolgozom ott karácsonyi ajándék néven fut, hogy a máskor hónap 10.-én érkező fizetést odaadják december elsején.
Ez hol ajándék?
1 forinttal nem több, mint máskor.
Sok hülye meg tapsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!