Bizonyos emberek miért törődnek bele abba, hogy mosogató, takarító stb. lett belőlük?
Figyelt kérdés
Olvastam egy hirdetést, ahol egy középkorú nő keresett állást, és valami olyasmit írt, hogy 20 éves mosogatói tapasztalattal rendelkezik. Aztán elgondolkodtam azon, hogy mégis mit csinált ez a nő az elmúlt 20 évben, miért nem képezte magát?
Én is elkövetettem azt a hibát, hogy otthagytam a sulit, de aztán mikor oda kerültem Balatonra, és alja munkákat végeztem, sikerült megvilágosodnom, és folytattam az tanulást. Mások hogy nem világosodnak meg, hogy normális iskolai végzettség, normális szakma kellene?
2023. máj. 21. 14:11
11/13 anonim válasza:
10# Én nem pontoztalak le, de kivehetetlen a fogalmazásod hogy mi is akart ez lenni.
12/13 anonim válasza:
Azt akarta írni, hogy sok embernek egy összefüggő gondolat leírása is gondot okoz ezért nem viszi sokra.
13/13 anonim válasza:
Az "alja" munkát is el kell valakinek végeznie, nem? Sosem értettem, hogy miért kell lenézni, ha valaki mosogat, kukás stb. Ezek is fontos feladatok, ha ők nem lennének, akkor a vezérigazgató se tudna tiszta tányérból enni az étteremben, meg nem vinné el senki a háza elől a szemetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!