Mennyit keres egy mérnök pár év tapasztalattal az ország nyugati részén?
Figyelt kérdés
Élelmiszer, gépész, villamos stb nagy multiknál (Audi,Nestlé,Flex...) kb mennyit keres 2-3 év tapasztalattal?2023. máj. 20. 06:55
1/6 anonim válasza:
1 milla körül, ha van tapasztalat meg kéne hogy legyen. Én Budapesten vagyok. Ahol vagyok, ott 6-700br körül vesznek fel, aztán meglátják hogy muzsikálsz.
2/6 anonim válasza:
Nem mindegy milyen mérnök. Egy villamos mérnök bere joval jobb lehet mint egy élelmiszer, epitesz vagy agrar mernoke
3/6 anonim válasza:
Nettó 500-600 Budapesten meg az Északnyugat-Dunántúlon is. 600 felé nagyon nehéz menni, az a piac teteje
Debreceni BMW viszont megadja a 800-900-at is, nem kamu, ki tudom jelenteni, hogy jelenleg ott a legmagasabbak a mérnöki bérek Magyarországon.
4/6 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mennyire mérnöki a terület. Ha villanyászként szofterves irányba mész és vágod a fejlesztést, akkor a határ inkább a százezres napidíjak környékén van.
5/6 anonim válasza:
Ez így van, info-villamos-mechatro triora érdemes menni és még a gépészre ezek után. Tobbi mérnök szakot nem ajánlom
6/6 anonim válasza:
A valóság pedig az, hogy cégtől függően bruttó 400-600 közt kapsz meg kezdőként. Multi fizet 500-600 körül, kisebb cégek iparágtól függően 350-450-et. Pár év tapasztalattal ez felmehet 600-800 bruttóra, illetve ha az adott cégnek nagyon szüksége van az adott mérnökre és képzi is magát akkor kérhet bruttó 800 fölött is, amit vagy megadnak vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!